Lukio on hämärää aikaa ja Super Daryl Deluxe tekee siitä pian vain hämärämpää / Uutiset / pelaaja.fi

Lukio on hämärää aikaa ja Super Daryl Deluxe tekee siitä pian vain hämärämpää

18.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Jälleen yhdelle metroidvania-tyypin toimintaseikkailupelille on vahvistunut julkaisupäivä. Viimeisimpänä ruuhkaiseen genreen on sukeltamassa 10. huhtikuuta ilmestyvä Super Daryl Deluxe, jolle erityisesti tyyli näyttäisi olevan tärkeä ase pärjäämisen suhteen.

Super Daryl Deluxe sitoo seikkailunsa yhteen kouluteeman kanssa ja repii näin siis niin huumoria kuin ihan toiminnallisiakin ideoita modernista amerikkalaisesta high school -maailmasta. Menoa maustetaan toki vielä myös muutamilla fantastisilla käänteillä, mistä tuore traileri antaakin jo vahvan esimerkin.

PS4:lle, Switchille ja pc:lle tuotavaa peliä on kehittänyt kaksihenkinen tiimi Dan & Gary Games, jolle Super Darul Deluxe on ensimmäinen projekti. Kaksikko aloitti pelin työstön korkeakoulun yhteydessä, mutta toisensa Dan Plate ja Gary Porter tapasivat jo peruskoulun tienoilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän cubehead kuva
cubehead

Jos jotain on sanottava, niin pakko antaa pisteet tuosta graaffisesta tyyllistä. Alkoikin jo käymään hieman päähän kun miltein kaikki "metroidvania" tyyliset pelit on retro pixeliä.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Siistin näköinen kyllä. Olisipa souls-peleissä tuollainen kohdan 1:17 gesture. xD

Nostoja