Luminesin tekijät herättävät legendan henkiin / Uutiset / pelaaja.fi

Luminesin tekijät herättävät legendan henkiin

12.01.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
2

Namco Bandai on kertonut tuovansa markkinoille uuden käsikonsolipelin. Gunpey-niminen musiikin ja ongelmanratkonnan yhdistävä älypeli tuo takaisin legendaarisen Gunpei Yokoin luoman konseptin. Peliä työstää Luminesin ja Meteosin kehittänyt Q Entertainment.

Gunpey PSP 04.jpg

Pelin pääidea on perinteinen: ruudulle tippuu tavaraa, ja pelaajan on estettävä ruudun täyttyminen yhdistelemällä oikeat materiaalit. Gunpeyn tapauksessa ruudulle putoaa laatikoita, jotka sisältävät erilaisia viivoja. Eteneminen tapahtuu viivoja yhdistelemällä.

Tekijätiimi kuvailee peliä erittäin rytmiseksi. Pelaajan toiminta vaikuttaa pelimusiikkiin jatkuvasti, joten taitavimmat nikkarit voivat luoda komeita esityksiä. Peli loppuu, kun ruutu täyttyy yhdistelemättömistä viivoista.

Gunpey PSP 01.jpg

Gunpey ilmestyy Nintendo DS:lle ja Sony PSP:lle. Molemmat versiot sisältävät langattoman moninpelituen. Pelimuotoja löytyy yhden ja kahden ruudun pelisessioista nopeuskilpailuun. Versioiden välillä on erojakin: esimerkiksi PSP-version 40 skinistä voi valita kaksi ja yhdistää ne omaksi ulkoasukseen Double Skin -pelimuodossa. DS-pelaajat voivat puolestaan häiritä vastustajiensa toimintaa erikoishyökkäyksillä.

Gunpey PSP 02.jpg

Mielenkiintoiselta vaikuttava Gunpey julkaistaan Euroopassa maaliskuussa.

Gunpey NDS 03.jpg Gunpey NDS 01.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Saattaisi toimiakin. Vois olla parhaimmillaan todella koukuttavaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllähän tuollaisen 1-2 €urolla alelaarista voisi ostaakkin tai käytettynä tuohon hintaan mutta en mitään 5-10€ alkaisi maksamaan.