Lumoava Dust: An Elysian Tail kääntyy PlayStation 4:lle – eikä siinä vielä kaikki / Uutiset / pelaaja.fi

Lumoava Dust: An Elysian Tail kääntyy PlayStation 4:lle – eikä siinä vielä kaikki

28.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Yhdysvalloissa tänä viikonloppuna järjestettävien PAX Prime -messujen ollessa ovella on Sony innostunut jakamaan joukon uutisia koskien PlayStationien pienempiä pelejä.

Eräs Sonyn jakamista suurimmista uutisista on ollut, että Dust: An Elysian Tail (kuvassa) on saapumassa PlayStation 4:lle. Alkujaan Xbox 360:llä ja myöhemmin Steamissa tavattu 2D-toimintaseikkailu on elänyt pitkään kiinnitettynä Microsoftiin, joka toimi pelin julkaisijana kahdella edellä mainitulla alustalla. Nyt Dean Dodrillin lähes täysin yksin kehittämä peli näyttää kuitenkin saaneen itselleen jonkinlaisen itsenäisyyden, mikä on mahdollistanut seikkailun saapumisen myös PlayStation-pelaajien kätösiin.

Muiden pelien osalta Sony on varmistanut, että alkuvuodesta julkistettu scifihenkistä seikkailupelaamista ja romantiikkaa yhdistävä Alone With You on saapumassa yksinoikeudella PlayStation 4:lle ja Vitalle. Vitalla vuorostaan ollaan tulevaisuudessa näkemässä myös korttipeli Ascension: Chronicles of the Godslayer sekä miekkailupeli Nidhogg, jonka Vita-versio on tarkoitus julkaista yhdessä pelin PS4-version kanssa Cross-Buylla varustettuna.

The Dishwasher -peleistä tuttu Ska Studios sai lisäksi tänään torstaina myös julkistettua uuden toimintapelinsä Salt and Sanctuaryn. Peli on tekemässä parhaillaan tuloa niin PlayStation 4:lle kuin Vitallekin.

Lähde: PlayStation Blog (1), (2), (3), (4)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Dust oli loistava ja kyllä se täytyy ostaa vaikka tuon boxilla jo pelasin kun ilmaiseksi sai. Pakko tuon tyypin kovaa työtä on tukea rahallisesti varsinkin kun peli on niin loistava. Maksaisin mielelläni vaikka 30e jos tuosta tulisi joku fyysinen versio ps4:lle jossa tulisi vielä soundtrack mukana.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

We will use your TV for GAMING. =D

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Dust tuli napattua humble bundle:sta mutta eipä ole ehtinyt pelata sitä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä jokunen1

Dust tuli napattua humble bundle:sta mutta eipä ole ehtinyt pelata sitä.

PC käännös on äärimmäisen mahtava ja yksi parhaimpia indie pelejä mitä olen ikinä pelannut.
Hyvä että useampi ihminen pääsee tuota pelaamaan, PS4:llä varmasti peli toimii hyvin.