Lumoavan Gone Homen luojat julkistivat uuden pelinsä – tässä on Tacoma / Uutiset / pelaaja.fi

Lumoavan Gone Homen luojat julkistivat uuden pelinsä – tässä on Tacoma

6.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Gone Homella viime vuonna tuhansia pelaajia hurmannut Fullbright on paljastanut uusimman pelinsä. Kehitteille Windowsille, OS X:lle ja Linuxille pieni indiestudio on ottanut nyt pelin nimeltä Tacoma, joka on tarkoitus julkaista vuonna 2016.

Tacoma julkistettiin lyhyen teaser-videon voimin, joka antaa ensimmäisen vilauksen pelin tapahtumapaikkana toimivasta Tacoma-avaruusasemasta. Noin muuten yksityiskohdat pelistä ovat vähissä, mikä selittyy osin jo siksi, että sitä on työstetty kunnollisesti vasta toukokuusta alkaen. Projekti on myös tänä aikana ehtinyt jo ottamaan u-käännöksiä suunnallaan, sillä aluen alkaen pelin oli määrä sijoittua maan päälle yhdysvaltalaiseen Tacoman kaupunkiin.

Avaruus on luonnollisesti asettamassa Fullbrightia kokeilemaan uudenlaisia ideoita luomuksellaan, mutta ilmeisesti tyylillisesti tulossa ei ole tyystin erilaista pelikokemusta Gone Homeen nähden. Blogissaan Fullbright on jo vihjannut, että peli tulisi olemaan jälleen hyvin tarinakeskeinen seikkailupeli, jossa nimenomaan tarinan itsensä tutkiminen on tärkeä osa kokemusta.

Lähde: Fullbright

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Avaruusjuttuja ei voi koskaan olla liikaa. Mielenkiinnolla odotan.