Luolastoseikkailu Stranger of Sword City tuo synkkää roolipelattavaa alkuvuodelle / Uutiset / pelaaja.fi

Luolastoseikkailu Stranger of Sword City tuo synkkää roolipelattavaa alkuvuodelle

11.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

PlayStation Vitan roolipelitarjonta on laajenemassa Euroopassa jälleen maaliskuussa. Kyseisen kuun 25. päivä NIS America on tuomassa markkinoille Stranger of Sword Cityn, joka on uusin peli Vita-roolipeli Demon Gazesta aiemmin vastanneelta Experience-studiolta.

Demon Gazen tapaan myös Stranger of Sword City on hyvin luolastoseikkailuvetoinen peli, mitä nyt teemoiltaan sen pitäisi nojata tällä kertaa hitusen synkempiin fantasiateemoihin. Juoneltaan seikkailu seuraa lento-onnettomuuteen joutunutta sankaria, joka kuolemisen sijaan ajautuu pelastamaan mystista Escario-maailmaa.

Jo aiemmin kotimaassaan Japanissa Stranger of Sword City on nähty markkinoilla parissakin muodossa. Kyseessä on ollut alkujaan vuonna 2014 Xbox 360:lle tuotu peli, joka myöhemmin löysi tiensä vielä Windows-koneille ja juurikin Vitalle. Parhaillaan pelistä on työn alla ainakin Japania varten myös paranneltu Xbox One -versio.

Stranger of Sword Cityn Xbox One -version ohella Experiencella on parhaillaan tekeillä myös jatko-osa Demon Gazelle. Hiljattain vahvistuikin, että peli julkaistaan Japanissa ensi vuonna.

Lähde: NIS America, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalenova kuva
Kalenova

Siis Japanilaista "synkyyttä".

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tuo uutisen kuva ainakin näyttää hyvältä. Täytyy tsekata paremmin, kun ehtii.

Nostoja