Luontoäidin murhanhimo uhmaakin perhettäsi vasta ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Luontoäidin murhanhimo uhmaakin perhettäsi vasta ensi vuonna

6.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kuluvan vuoden alussa loppuvuotta ajatellen julkistettu luontoseikkailupeli Shelter 2 on myöhästymässä. Peliä kehittävä ruotsalainen Might & Delight -studio lupailee nyt, että Shelter 2 saataisiin Steamiin, GOG.comiin ja "muille digitaalisille alustoille" vuoden 2015 alussa.

Pelin tuloa on hidastanut sen poikkeavuus alkuperäisen Shelterin kanssa. Siinä missä ensimmäinen peli oli kohtalaisen lineaarinen selviytymistarina mäyrä-äidistä ja tämän poikasista, on jatko-osassa panostettu avoimempaan seikkailuun. Pelin keskiössä tällä kertaa nähtävä ilvesemo aloittaa seikkailun myös jo raskausvaiheesta edeten siitä sitten vasta poikasten suojeluun ja elättämiseen.

Täysin ilman uutta Might & Delight -peliä tänä vuonna ei ilmeisesti kuitenkaan jäädä. Studion mukaan sillä on parhaillaan täydessä kehityksessä eräs toinenkin projekti, jonka pitäisi saapua jakeluun vielä joskus kahden kuukauden aikana. Pelistä ei vielä tiedetä paljoa, mutta oheinen kuva siitä on sentään jo julkaistu.

Ennen Shelteria Might & Delight on toistaiseksi ehtinyt vasta tulemaan tunnetuksi Pid-pulmaseikkailustaan. Studio on alunperin rakentunut muun muassa Bionic Commando Rearmed-, Mirror's Edge- ja Battlefield-konkareista.

Ohessa muistutuksena vielä Shelter 2:n traileri. Pelaaja-lehden arvostelun ensimmäisestä osasta voi lukaista täältä.

Lähde: Might & Delight (Facebook), Steam, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ikävää tämä myöhästyminen perheeni kannalta.

Nostoja