DeadToast Entertainmentn lennokas räiskintäpeli My Friend Pedro on saamassa oman televisiosarjansa. Projektia tekevät yhteistyössä Legendary Television, 87North Productions sekä Sonic-elokuvan tuottanut sekä Disco Elysiumin ja lukuisten muiden peliprojektien tv-sovituksiin kiinnitetty dj2 Entertainment.

Sarjaa kirjoittamaan on värvätty John Wickia luomassa ollut Derek Kolstad. Luvassa on aikuisemmalle yleisölle suunnattu, puolituntisista jaksoista koostuva draamakomedia. Kolstad on myös yksi sarjan vastaavista tuottajista.

Muita tuottajia ovat 87 Northilta John Wickin ohjannut David Leitch, Kelly McCormick, dj2 Entertainmentilta Dimitri M. Johnson, Stephan Bugaj ja Howard Bliss sekä My Friend Pedro -pelin julkaisija Devolver Digitalin perustajiin kuuluva Mike Wilson.

My Friend Pedro kertoo miehestä, joka päätyy ottamaan yhteen mafian kanssa ohjeistajanaan puhuva banaani. Se oli ehdolla uusille indiepelistudioille jaettavan Fresh Indie Game -palkinnon saajaksi vuoden 2019 Game Awards -gaalassa.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa