Luotihelveteistään tunnetun Cave-studion pelit ottavat suunnakseen Steamin / Uutiset / pelaaja.fi

Luotihelveteistään tunnetun Cave-studion pelit ottavat suunnakseen Steamin

1.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Useita kiiteltyjä arcade-räiskintäpelejä työstäneen japanilaisstudio Caven tuotoksia aletaan saada tänä talvena Steamiin. Pelien tuomisesta suositulle pelikauppapaikalle on vastaamassa japanilaisjulkaisija Degica, joka on aikaisemmin myynyt Steamissa myös esimerkiki RPG Maker -pelinkehitystyökaluja.

Degica on ilmoittanut suunnitelmistaan osoitteessa caveshmups.com. Vielä se ei ole kuitenkaan tarkemmin ilmaissut, mitä kaikkia Caven tuotoksia se on suunnitellut kääntävänsä Steam-käyttäjiä varten.

Caven tunnetuimpiin tuotoksiin lukeutuvat tätä nykyä varsinkin useat DonPachi-sarjan osat sekä esimerkiksi sellaiset tuotokset kuin Akai Katana että Deathsmiles. Yhtiön pelejä on tavattu niin kolikkopelihalleissa, mobiililaitteilla kuin konsoleillakin. Varsinkin Xbox 360 sai yhtiöltä aikoinaan rutkasti huomiota.

Lähde: NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tällä hetkellä Hyperdimension Neptunia peluussa, ilman tätä en tietäisi tästä yrityksestä yhtään mitään.
IMAGE(http://vignette4.wikia.nocookie.net/hyperdimensionneptunia/images/9/9c/168257b03fd497b9feffc0860a371aed.png/revision/latest?cb=20110803080739)

Käyttäjän Thrash Desaster kuva
Thrash Desaster

No nyt! Tämä oli selkeästi viikon paras peliuutinen! Toivottavasti Steamiin saadaan euroopassa aikaisemmin julkaisemattomia Caven pelejä.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Jos hinnat ovat kohdillaan, niin kyllä kelpaa.

Käyttäjän Makedounia kuva
Makedounia

Mahtavaa!