Perheystävällisempi räiskintäpelisarja Plants vs. Zombies: Garden Warfare vaikuttaisi tekevän paluuta. Viikonlopun aikana netin keskustelupalstoille alkoi ilmestyä kuvakaappauksia EA:n pelaajille lähettämistä kutsuista, joissa uuden Plants vs. Zombies -teemaisen räiskintäpelin kerrottiin lähestyvän suljettua alpha-testiä.

Kutsujen mukaan peli kantaa tällä hetkellä työnimeä Picnic ja on tulossa ainakin niin Xbox Onelle kuin PlayStation 4:lle. Tarjolla siinä on pelitiloja, kuten Turf Takeover sekä Team Vanquish, ja sen kerrotaan olevan työn alla nimenomaan juuri Garden Warfaren -sarjaa tehneellä tiimillä. 

Suljettu alpha järjestetään näillä näkymin hyvin rajatuissa osissa elokuun alussa. Virallisesti peliä ei ole toistaiseksi julkistettu ja kutsuissa onkin kerrottu, että niissä annettu tieto olisi toistaiseksi luottamuksellista. Se ei ole kuitenkaan estänyt ihmisiä jakelemasta tietoa jo ilolla eteenpäin.

Aiemmin merkkejä mahdollisesta Garden Warfaresta saatiin reilu vuosi sitten.

Viime viikolla EA vahvisti vuorostaan Plants vs. Zombies 3:n olevan työn alla. Ensimmäisten testiin se saatiinkin saman tien.

Lähde: ResetEra, Reddit (1), (2), (3), Eurogamer

Lisää luettavaa