Luova räiskintähulluttelu odottaa – vanhojen Battlefield-pelien yhteentörmäys jatkuu Battlefield 2042 -trailerilla ja -kuvilla / Uutiset / pelaaja.fi

Luova räiskintähulluttelu odottaa – vanhojen Battlefield-pelien yhteentörmäys jatkuu Battlefield 2042 -trailerilla ja -kuvilla

3.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
battlefield, Battlefield 2042, Portal, dice, ea, fps, Battlefield 1942, battlefield 3, Bad Company

Battlefield 2042:n esittely on jatkunut uuden pikaisen trailerin muodossa.

Viimeisin video keskittyy jälleen Battlefield 2042:n erikoisempaan Portal-puoleen, jossa pelaajat voivat luoda otteluita omilla säännöillä ja hyödyntää aiemmista Battlefield-osista tuttua sisältöä. Trailerilla keskitytään juuri vanhempien karttojen ja Battlefield-osapuolien yhdistelemiseen, sillä materiaali näyttää Battlefield 2042 -joukkojen sotkeutumista niin Battlefield 1942:een, Bad Company 2:een kuin Battlefield 3:een.

Lisäksi Battlefieldin kotisivuilla DICE, EA ja Portal-osuutta kehittävä Ripple Effect -studio ovat paneutuneet syvemmin omien pelien luomistyökaluihin. Omien pelien luominen onnistuu ilman Battlefield 2042:n omistamista erillisellä web-työkalulla. Käyttö vaatii vain EA-tilin, minkä jälkeen tuunaamaan pääsee niin omissa peleissä hyödynnettäviä sääntömuuttujia kuin niihin kytköksissä olevia sisältöjäkin.

Alla olevassa kuvagalleriassa on selattavissa kuvia web-editorin toiminnasta. Lisää julkaisussa odottavasta Portal-sisällöstä voi lukea aikaisemmasta uutisestamme.

Battlefield 2042::n sotatantereet avautuvat 19. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja