Luovaa GTA V -hulluutta: tappaja-autoja ja vedenalainen Los Santos / Uutiset / pelaaja.fi

Luovaa GTA V -hulluutta: tappaja-autoja ja vedenalainen Los Santos

20.02.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4

Grand Theft Auto V:n pc-versiosta ei ole vielä puhuttu tai pukahdettu Rockstarin toimesta, mutta ahkeralle modaajayhteisölle tuntuu kelpaavan pelin konsoliversiotkin. Verkkoon onkin kantautunut jo lukuisia hauskoja ja suorastaan hämmentäviä videoita erilaisista pelimodeista, joita ei tietenkään voi pelata tavallisella PlayStation 3:lla tai Xbox 360:lla.

Kiinnostavimpiin modeihin lukeutuvat Carmageddon ja Tsunami. Niistä ensimmäinen muuttaa Los Santosin rauhallisen liikenteen verenhimoiseksi selviytymistaisteluksi, kun ajoneuvot lähtevät jahtaamaan jalankulkijoita kuin villipedot. Tsunamissa vuorostaan koko Los Santos on upotettu valtameren pohjaan, mikä tekee arjesta ja liikkumisesta omanlaisensa haasteen.

Luovaa hulluutta voi ihastella oheisten videoiden avulla. Mitähän modaajien tavanomaisella areenalla, eli pc:llä, saataisiin aikaiseksi...?

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

ois kiva ottaa sukelluskamat ja lähtee tohon tsunami modiin. mut ois yks kysymys, miten ihmeessä ihmiset tekee noi modit konsoleihin?

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

@äxäbox
Piraatti versioita muokataan ensin koneella ja sitte poltetaan levylle (tai ehkä USB) ja pistetään modattuun xboxiin/PS3.

PS: Pelaajalehti, korjatkaa "vastaa" nappula.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä One-N07

@äxäbox
Piraatti versioita muokataan ensin koneella ja sitte poltetaan levylle (tai ehkä USB) ja pistetään modattuun xboxiin/PS3.

PS: Pelaajalehti, korjatkaa "vastaa" nappula.

Korjattu on, jos tämä toimii.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Jos toi nyt tulee pceelle niin joku vois väsätä tohon sharknado modin. Se jos mikä olis sairasta.:P