Lupaava Next Level Games työskentelemässä yksinoikeudella Nintendolle

Vancouverissa sijaitseva Next Level Games on luottavainen sen suhteen, että studion tulevaisuus menee Nintendon tuotteiden parissa.

12.1.2014 13:30

Luigi’s Mansion 2:n viime vuonna 3DS:lle tuonut Next Level Games on työskentelemässä näillä näkymin jatkossa vain Nintendon kanssa. Vancouverilaisstudion uskollisuus perustuu yhtiön perustajiin lukeutuvan Jason Carrin mukaan siihen, että yhteistyö Nintendon kanssa on yksinkertaisesti vain toiminut tähän mennessä erittäin loistavasti.

– Olemme työskennelleet aiemmin useiden yhtiöiden kanssa ja olemme todella tyytyväisiä suhteeseemme Nintendon kanssa. Ei ole syytä, miksi katsoisimme muualle. He antavat meille aina vain parempia ja parempia nimikkeitä, joiden parissa työskennellä, ja kunhan teemme työmme ja luomme hyviä pelejä heille, meillä ei ole syytä vaeltaa muualle, Carr selitti pelisivusto Gamasutran haastattelussa.

Next Level Gamesilla on jo ennestään lähes kymmenen vuoden edestä kokemusta Nintendon kanssa työskentelystä. Uuden Luigi’s Mansionin ohella se on työstänyt muun muassa uusimman Punch-Outin. Se on vastannut aikaisemmin myös jalkapallopelisarja Mario Strikersista, jonka pariin Next Levelia pyydettiin itse asiassa varta vasten juuri Nintendon toimesta. Asiassa auttoi studion kehittäjien historia Gamecubelle saapuneen Sega Soccer Slamin kanssa.

Haastattelussaan Carr ei antanut vielä suoraa vihiä siitä, mitä Next Level Gamesilta voitaisiin saada seuraavaksi. Hyvää studiolta lienee kuitenkin lupa odottaa, sillä Luigi’s Mansion 2 nappasi saapuessaan oivallisen määrän kehuja pelaajilta. Gamasutran tietojen mukaan peliä on myös myyty yli kolme miljoonaa kappaletta.

Aivan täyttä kultajuoksua Next Level Gamesin menneisyys ei toki ole ollut. Yhtiö on vastannut myös peleistä kuten Captain America: Super Soldier ja Transformers: Cybertron Adventures.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa