Lupailtu The Last of Us -elokuva juuttui kehityslimboon / Uutiset / pelaaja.fi

Lupailtu The Last of Us -elokuva juuttui kehityslimboon

6.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Lupailtu The Last of Us -elokuva juuttui kehityslimboon

Paljon puhuttu The Last of Us -elokuva on juuttunut ikävään kehityslimboon.

Zombileffalegenda Sam Raimin tuottamaa rainaa hehkutettiin avoimesti vielä viime vuoden alussa, mutta sittemmin projektista ei olla kuultu hiiskaustakaan. Pelin ohjannut ja elokuvan käsikirjoittanut Neil Druckmann on nyt myöntänyt pelisivusto IGN:lle, ettei tuotanto ole edennyt laisinkaan yli puoleentoista vuoteen.

– Tiedän, että sanoin jokin aika sitten, että käsikirjoitus oli hyvällä mallilla. Projekti on nyt kuitenkin lipsunut kehityshelvettiin, niin kuin tällaisilla asioilla on tapana, Druckmann kertoo haastattelussa.

Niin ikään Naughty Dogin luotsaama, ensi kesälle kaavailtu Uncharted-elokuva on miehen mukaan kaikeksi onneksi vielä työn alla. Studio ei kuitenkaan ole kehityksen keskipisteessä, joten Druckmannin on vaikea antaa jatkuvia päivityksiä projektin tilasta.

– He tulevat välillä käymään ja esittelevät ideoitaan meille. Kerromme heille, mikä meidän mielestämme toimii, ja mikä ei. Viimeksi kuulin heidän hankkineen uuden käsikirjoittajan, mutta emme ole nähneet mitään uutta vähään aikaan, mies summaa.

Lähde: IGN, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja