Maaginen battle royale -räiskintä Spellbreak aloitti uuden lukunsa – tuoreita pelitapoja ja muuta tarjolla

Ranked-tila saapuu yhdessä Dominion-valloitusten, uusien tehtävien sekä karttamuutosten kera.

12.4.2021 08:54

Pyssyjen sijaan taikuuden varassa käytävä battle royale -räiskintä Spellbreak on päivittynyt isosti. Pelissä käynnistyi tällä viikolla sen niin sanottu Chapter 2 -vaihe, joka on tuonut mukanaan ennen kaikkea uudenlaisia keinoja nauttia Spellbreakin toiminnasta.

Perinteisempänä moninpelilisäyksenä Spellbreak tarjoaa nyt oman ranked-liigansa, jossa pelaajat mittailevat keskinäistä paremmuuttaan tasaisin väliajoin nollaantuvin kausin. Hieman erikoisempaa lisäystä edustaa uusi Dominion-tila, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta kamppailevat pelialueella olevien strategisten pisteiden hallinnasta taistellen samalla myös teköälyn hallitsemia uhkia vastaan.

Muina lisäyksi Chapter 2 esittelee peliin uutta kosmeettista sisältöä avattavaksi, mitä päästään jahtaamaan ennen kaikkea pelin sisäisiä tehtäviä suorittamalla. Pelialueen pohjoisosa on sekin kokenut uudistuksia ja onpa mukaan luvattu myös mittava satsi bugikorjauksia, ottelunmuodostusparannuksia ja käyttöliittymäviilauksia.

Pelattavissa Spellbreak on ilmaiseksi niin pc:llä, PlayStation 4.llä, Xbox Onella kuin Switchillä. Se myös tukee alustojen välistä moninpeluuta.

Lisää luettavaa