Maailma loppuu kanssasi nyt Androidilla / Uutiset / pelaaja.fi

Maailma loppuu kanssasi nyt Androidilla

27.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nintendo DS:n peliparhaimmiston kirkkaimpaan kärkeen lukeutuva The World Ends with You on saapunut Android-laitteille. Peli on saatavilla nyt Google Play -kauppapaikalta 16 euron hintaan.

Androidille pelistä on tuotu myyntiin The World Ends with You: Solo Remix -versio, joka on samainen kokemus, joka saatiin vajaat kaksi vuotta sitten myös iOS-laitteille. Alkuperäisen peliin nähden pelikokemusta on siis muovattu jonkin verran yhdelle näytölle sopivaksi, mutta nähdäänpä mukana myös hieman bonus-sisältöä, kuten uusia tehtäviä, tuoretta musiikkia ja teräväpiirtografiikkaa.

Myöhemmin tänä vuonna The World Ends with You yltää jo seitsemän vuoden ikään. Alkuperäinen DS-peli nähtiin Japanissa vuoden 2007 elokuussa, kun Euroopassa peliä saatiin odottaa aina vuoden 2008 huhtikuuhun. Odotus oli kuitenkin sen arvoinen, sillä eriskumallinen toimintaroolipeli oli saapuessaan genressään mielenkiintoinen piristysruiske, joka käytti kiehtovasti hyödykseen muun muassa DS:n molempia ruutuja.

Ohessa traileri pelin iOS-versiosta parin vuoden takaa.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ei voi muuta sanoa kuin että vihdoinkin. Toivottavasti vain on parempi mitä Squaren android portit yleensä.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Ei voi muuta sanoa kuin että vihdoinkin. Toivottavasti vain on parempi mitä Squaren android portit yleensä.

FF3 ja FF1 olivat ihan kohtalaisia, mutta joo, muissa porttauksissa näkyy kiire ja kunnianhimottomuus.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

ku.. kuustoista euroa!?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä TheViltsuZ

ku.. kuustoista euroa!?

Käsikonsolitason peli, jonka alkuperäinen hinta pyörinyt vähintään tuplasti kalliimpana ja kuitenkin ainakin paperilla ovat parantaneet grafiikkaa ja pelimekaniikkoja. DS versio on vieläkin käytettynä enemmän hinnaltaan.
Tosin aiemmin mainitsemasta syystä haluan todellakin tietää että peli oikeasti toimii ja on hyvä porttaus. Viimeisin Squaren peli jonka ostin oli Crystal Defenders joka ei edes skaalaa näytön resoluutioon vaan lisää vain mustaa ja pitää pelin keskellä, puhumattakaan kokonaan puuttuvasta moodista, huonosti toimivista kontrolleista ja 6€ hintalapusta.

EDIT: "Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia" näyttää kyllä erittäin pahalta.