Maailma loppuu yhä uudelleen ja uudelleen toukokuisessa Omensightissa – tältä se näyttää / Uutiset / pelaaja.fi

Maailma loppuu yhä uudelleen ja uudelleen toukokuisessa Omensightissa – tältä se näyttää

24.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Monesta puusta veistetty toimintaseikkailupeli Omensight on vahvistunut julkaistavaksi toukokuun 15. päivä. Stories: The Path of Destiniesin viimeksi tehneen Spearhead Gamesin uutukainen tuodaan samanaikaisesti saataville PlayStation 4:lle sekä Windows-koneille.

Tutkittavaksi Omensight tarjoaa maailmanlopun partaalla olevan Urralian fantasiamaailman, jonka kohtalo tuntuu olevan kytköksissä mystiseen murhaan. Myyttisenä aikaa manipuloivana Harbinger-soturina pelaajan päämääränä olisikin päästä selville murhan taustoista elämällä Urralian tuomionpäivä läpi yhä uudelleen ja uudelleen.

Päivää kelaamalla pelaaja pääsee seuraamaan useiden eri hahmojen koitoksia useista eri näkökulmista omaa harkintaa käyttäen. Yhden hahmon tarina voi nostaa esimerkiksi epäilyjä toisen hahmon puuhailuista, jotka vuorostaan voivat valaista tarinaa jollain muulla tavalla. Hahmojen elämä ei ole myöskään täysin kiveen kirjoitettu, vaan hajanaisissa tilanteissa niihin voi vaikuttaa ratkaisevia päätöksiä tekemällä.

Jos aikaa vain löytyy noin yhdeksän minuutin edestä, voi oheisesta videosta tutustua tarkemmin Omensightin tyylin. 

Lähde: Spearhead Games (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Nätti taidetyyli ja tuore ja kiinnostava idea. Tappelusta en hirveästi innostunut. Samaa ideaa (murhamysteeri ja aikasilmukka) käyttävä Sexy Brutale oli puhdas seikkailupeli, ja hyvä sellainen.