Maailma voi loppua, mutta golfia se ei pysäytä – hämmentävän tunnelmallinen Golf Club Wasteland paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Maailma voi loppua, mutta golfia se ei pysäytä – hämmentävän tunnelmallinen Golf Club Wasteland paljastui

8.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Golf Club Wasteland, golf, indie, urheilu, postapokalyptinen,

Postapokalyptiset maailmat ovat tarjonneet monenlaisia peliseikkailua, mutta maailmanlopun jälkeistä golfia ei ole silti vielä päästy liiallisesti harrastamaan. Tilannetta saapuu tasapainottamaan elokuussa Golf Club Wasteland, jossa Maa on tuhoutunut ja toimii enää Marsiin karanneiden porhojen pelikenttänä.

Mikään täysin suoraviivainen golfpelit Golf Club Wasteland ei toki ole. Kuten sen julkistustrailerikin jo vihjaa, on reikien jahtaamisesta pyritty rakentamaan tunnelmallinen kokemus, jossa on ihan oikea kolmesta perspektiivista koettava tarinakin taustalla. Tarinatilaa tuetaan vielä hoksottimia kysyvällä Challenge Modella sekä kovimmille golfhoopoille suunnatulla Iron Modella, jossa pienistäkään virheistä ei pelätä sakottaa.

Kehitteillä Golf Club Wasteland on PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja Windows-koneille. Peliä työstää tuoreehko indietiimi Demagog Studio yhdessä julkaisija Untold Talesin kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja