Maailman kenties suomalaisin peli My Summer Car saa pian Steam-varhaisjulkaisun / Uutiset / pelaaja.fi

Maailman kenties suomalaisin peli My Summer Car saa pian Steam-varhaisjulkaisun

20.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Yhden YouTube-videon voimin jo omanlaisekseen ilmiökseen noussut suomalaispeli My Summer Car on napattavissa pian pc:lle Steamin kautta. Maanantaina 24. lokakuuta peli saa early access -julkaisun tarjoten siis siitä kiinnostuneelle pelaajille mahdollisuuden tukea tuotetta rahallisesti ja antaa samalla pelikokemusten pohjalta kehitystä helpottavaa pelaajapalautetta.

Early access -julkaisun tapahtuessa My Summer Carin kuvaillaan sisältävän jo keskeimmät ja suurimmat siihen suunnitellut ominaisuudet. Tarkoituksena pelin olisi pysyä early access -vaiheessa "muutamasta kuukaudesta vuoteen", minkä aikana siihen lupaillaan vielä niin uusia pienempiä ideoita ja ominaisuuksia sekä tietysti teknistä hienosäätöä.

Pelinä My Summer Car tuo yhteen niin autojen ajamista ja rakentamistakin kuten myös tietysti kaljanjuontiakin. Kehittäjä itse on kuvaillut projektiaan "ultimaattiseksi auton omistus-, kasaamis-, korjaus-, tuunaus-, ylläpito- ja lopullisesta kuolemasta selviytymissimulaattoriksi". Pelin maailmankuulun YouTube-videon löytää ohesta. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olen sieltä ja täältä katsellut tuota videota mutta kyllä tuo pitäisi joskus kokonaan katsoa jo ihan tuon alun hienon rallienglanti-esittelyn takia.

Käyttäjän Simmy kuva
Simmy

Pelin teemaan sopien on kyllä kieltämättä rallienglanti hyvin hallussa :)

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tämä on kyllä monessa mielessä hyvin hämmentävä peliprojekti. Päälle päin näyttää juuri joltain laskelmoidulta niin-paska-että-menee-jo-hauskaksi -peliltä, joka luottaa wnb-tubettajien exploittauksen tuomaan myyntipiikkiin, mutta sitten kun tuota simulaatiopuolta katsoo, leuka tippuu lattiaan ja hattua on pakko nostaa tämän kehittäjälle. Ei ole välttämättä peli minua varten, mutta tälle toivon ehdottomasti onnea ja menestystä.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Kehittäjä on nero. Huomenna heti ostoon!

Nostoja