Maailman parhaat virtuaalifutaajat Amsterdamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Maailman parhaat virtuaalifutaajat Amsterdamiin

5.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
7

Fifa Interactive World Cup -virtuaalijalkapallokilpailu on edennyt viimeiseen vaiheeseensa. Karsintojen 128 parasta pelaajaa kilpailevat lauantaina 9. joulukuuta Amsterdamissa Fifa 07:n Xbox 360 -version parissa. Pelaajat ovat raivanneet tiensä huipulle lokakuusta lähtien järjestetyistä karsintatilaisuuksista ja Fifa 07:n nettipeleistä. Kutsuttujen matkat on maksettu etukäteen, ja voittaja pokkaa itselleen 20 000 dollarin pääpalkinnon. Fifa kutsuu voittajan liiton pelaajagaalaan Zürichiin 18. joulukuuta.

Tämän vuoden kilpailu on kattanut yli 20 karsintatilaisuutta ympäri maailman. Sen lisäksi pelaajia on päässyt mukaan Xbox Liven kautta 25 maassa. Kaiken kaikkiaan karsintaotteluita on pelattu reilut 30 000 ja niissä on syntynyt 65 000 maalia. Tämän vuoden finaali on historian suurin: karsintatilaisuuksista on mukana 68 pelaajaa ja Xbox Livestä selvisi jatkoon 44 parasta. Nämä 112 kohtaavat edellisten turnausten 16 parasta virtuaalifutaajaa. Finaalin osallistujalistan löydät Fifan virallisilta nettisivuilta. Myös tapahtuman lippupalvelu ja kuvia karsinnoista löytyy Fifan sivuilta.

- Fifa Interactive World Cup on loistava tapahtuma tuoda lisää pelaajia jalkapalloilun pariin. Se on hieno kilpailu, ja uskon, että sillä on hyvä tulevaisuus. Olen nähnyt aiempina vuosina loistavia otteluita, mikä lupaa hyvää Amsterdamin finaalia ajatellen. Virtuaalijalkapallon suosio kasvaa jatkuvasti ja tekee lajistamme näkyvämmän. Pelaajien itselleen asettamat paineet ja terve kilpailuhenkisyys on vaikuttavaa. Odotan innolla kilpailun loppuhuipennusta, Fifan Chuck Blazer hehkutti.

- Onnittelut kaikille finaalisteille, jotka ovat todistaneet kuuluvansa virtuaalijalkapalloilun eliittiin. Olemme nähneet loistavia otteluita jo karsinnoissa, joten odotamme finaaleilta paljon. Voittajalle on luvassa loistavat palkinnot, Electronic Artsin markkinointihenkilöstöön kuuluva Clive Downie kertoi.

- Olemme todella innoissamme ollessamme osa tätä turnausta, erityisesti kun se käydään uuden sukupolven konsolilla. Fifa 07:n kauneus ja tekniikka tuovat pelaamiseen aivan uuden lisämausteen. Turnauksen Xbox Live -osio oli valtava menestys! On jännittävää nähdä finaalit isolta näytöltä Amsterdamissa. Se on kuin katsoisi oikeaa jalkapallo-ottelua, Xbox Europen markkinointipäällikkö Richard Teversham jatkoi.

Kilpailun tarkat säännöt löytyvät täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kun vaan pelaisivat vielä sitä maailman parasta futispeliäki... :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kun vaan pelaisivat vielä sitä maailman parasta futispeliäki… "

Niinhän ne pelaavatkin, et kai lukenut uutista väärin? ;D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Njääh.. en jaksanu lukea ensimmäistä sanaa pidemmälle..;)

Käyttäjän Robs kuva
Robs

Aika meakeeta. Olis tosi kiva olla mukana just jossaki tämmöses isos turnaukses. Hyvä EA ;D

Käyttäjän jones kuva
jones

"Kun vaan pelaisivat vielä sitä maailman parasta futispeliäki…"

Totta.. ihan näppärät palkinnot varmasti on.. Tosin onhan EA:lla varmasti tuota mammonaa enemmä laittaa kehiin kuin Konamilla..
Silti sääli ettei vastaavia jätti turnauksia olla nähty PESissä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

niin, no voidaanko tässä edes puhua futiksesta kun kyseessä on fifa...

Käyttäjän Retski kuva
Retski

Fifa 07:n jälkeen PES6:n demo tuntui kyllä melko kuraselta, joten ainakin itse pidän fifaa tällä hetkellä huomattavasti parempana.