Maailman suurimmat animetähdet ottavat yhteen PlayStationeilla ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Maailman suurimmat animetähdet ottavat yhteen PlayStationeilla ensi vuonna

22.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Bandai Namcon taistelupeli J-Stars Victory VS+ on matkalla Eurooppaan. Julkaisijan tarkoituksena on, että peli saataisiin niin PlayStation 4:lle, 3:lle kuin myös Vitallekin ensi kesänä.

Japanissa jo maaliskuussa tavattuun PlayStation 3:n J-Stars Victory VS -peliin pohjautuva tuotos tuo yhteen lukuisat tunnetut Shonen Jumpin anime- ja manga-hahmot, eli mättämään päästään esimerkiksi niin Naruto-, Dragon Ball-, Bleach kuin myös One Piece- ja Fist of the North Star -sankareilla. Peliä on työstänyt Spike Chunsoft, joka on kerännyt maailmalla mainetta viimeksi varsinkin Danganronpa- ja Zero Escape -peleillään.

Vilkaisun J-Stars Victory VS+:aan saa oheiselta teaser-trailerilta, jonka Namco on julkaissut viikonloppuna Japanissa järjestetyn Jump Festa 2015 -tapahtuman kunniaksi. Samainen tapahtuma poiki myös uudet trailerit sekä Dragon Ball Xenoversesta, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storms 4:stä että myös hiljattain julkistetusta JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven -tuotoksesta. Jälkimmäiseksi mainitun pelin tulosta Eurooppaan ei ole toistaiseksi kuitenkaan varmuutta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Meh, konsepti itsessään on ihan hienon kuuloinen, mutta itseäni ei tällaiset ns. mainstream-animut nappaa. Ainakin peli tuo mukanaan vaihtelua perinteisten tusina Naruto- ja DBZ-pelien rinnalle.