Maailman suurin bändi saa oman Guitar Heron? / Uutiset / pelaaja.fi

Maailman suurin bändi saa oman Guitar Heron?

18.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
40

Guitar Hero: Aerosmith vahvistettiin täksi kesäksi muutama viikko takaperin. Nyt myös ehkä maailman kaikkien aikojen eniten äänitteitä myynyt Beatles saattaa liittyä Guitar Hero -bändiksi.

LA Timesin mukaan asiasta on jo käyty keskusteluja. Beatlesin kappaleisiin oikeudet omistava Sony/ATV Music Publishing on itse oma-aloitteisesti ehdottanut ideaa Guitar Heron Beatles-versiosta, mutta vielä ollaan monen askeleen päässä valmiista pelistä.

Guitar Hero, Rock Band ja muut vastaavat musiikkipelit ovat nousemassa yhdeksi uudeksi tavaksi levittää musiikkia. Esimerkiksi Aerosmithin Joe Perry uskoo, etteivät kuluttajat enää halua vain kuunnella musiikkia, vaan olla osallisena siihen ja juuri tähän tarkoitukseen Guitar Hero ja Rock Band ovat omiaan.

Lähde: LA Times

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Upea idea, mutta tämä kuuluu Rock Bandiin, eikä Guitar Heroon. Beatleseiden kappaleiden soittaminen bändinä on erittäin toimiva idea, mutta pelkästään kitaran soittaminen heidän kappaleissaan ei ainakaan ideana kuulosta kovin hyvältä.

Käyttäjän Stancist kuva
Stancist

Mua alkaa nälviä tällainen. Tästäkin pelisarjasta tuntuu tulevan sellainen "julkaistaas ny kerran vuodes tällane peli"-asenne. :E

Ja tosiaan, Rock Bandille mieluummin. Ei ole kitarat niin isossa osassa Beatlesin biisessä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tarvittais Metal-only versio Guitar Herosta.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Loisto idea, kyllä Beatles oman pelin ansaitseekin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Beatles sopis tosiaan Rock Bandiin paremmin. Ei tunnu oikeen järkevältä julkaista Guitar Heroja tähän tahtiin. Tämähän menee siihen, että kohta joka bändillä on oma Guitar Hero. Metallica ja Iron Maiden olis ne kaks mitkä itse näkisin hyviksi (vaikka maidenista en niin pidäkkään).

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Beatles on hieno bändi, mutta ei sovi kyllä Guitar Heroon, enemmänkin Rock Bandiin.Pistäkää nyt Metallican, Maidenin tai Megadethin oma GH, niin minä ostan heti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Artistina Beatles ei ole myynyt eniten, mutta bändinä saattaa. Eniten levyjä myynyt artisti on The King of Rock'n'Roll.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Voisi kyllä Beatles olla aika erikoista pelattavaa. Tiedä sittne olenko väärässä, mutta peli vaikuttaisi aika rennolta meiningiltä. Kova nändi kieltämättä kyllä ksyeessä ja peli voiskin myydä nimellään.

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

Voisi ostoa harkita jos pelien hinta olisi ~30€ suomessa.

Käyttäjän nuera kuva
nuera

Joo ei kyllä ole hirveen toimiva idea. Tuntuu, että tästä guitar herosta tulee joku sims peli ku vähän väliä tippuu uusia pelejä. Vois tulla guitar herosta sellasia eri alueiden versioita. Ois kyllä mukava soitella vaikka vähä bodomia tossa guitar herossa :)