Maailman suurin taistelupelitapahtuma lyötiin käyntiin – näe kamppailut suorana

Taistelupelitapahtuma Evo on käynnistynyt jälleen Las Vegasissa. Tuttuun tapaan tärkeimmät ottelut voi nähdä jälleen suorana netissä.

17.7.2015 21:38

Maailman suurin taistelupelitapahtuma The Evolution Championship Series eli Evo on täällä taas. Tästä perjantaista aina sunnuntain ja maanantain väliseen yöhön asti Las Vegasissa käydään läpi siis jälleen kymmeniä huipputason turnausotteluita lukuisten eri taistelupelien parissa ja pääosa kyseisestä toiminnasta on nähtävissä tietenkin suorana netistä.

Tänä vuonna tapahtuma koostuu peräti yhdeksästä pääturnauksesta. Niiden kautta mestaruuksia on tarjolla tällä kertaa niin Persona 4 Arena Ultimaxissa, Super Smash Bros. for Wii U:ssa, Super Smash Bros. Meleessa, Killer Instinctissa, Ultimate Marvel vs. Capcom 3:ssa, Guilty Gear Xrdissa, Mortal Kombat X:ssä, Tekken 7:ssä kuin myös tietenkin Ultra Street Fighter IV:ssä.

Evo 2015:n aikatauluja voi pitää silmällä tapahtuman kotisivuilla. Kaikki turnauksen viralliset verkkolähetykset löytää vuorostaan suoraan tästä.

Evo ei koostu aina myöskään vain pelkkien taistelupeliturnausten seuraamista. Esimerkiksi viime vuonna Bandai Namco paljasti tapahtuman yhteydessä Tekken 7:n.

Lisää luettavaa