Maailmanloppu kummittelee Rune: Ragnarokin uudella trailerilla

Human Head Studiosin viikinkiroolipeli Rune: Ragnarok on saanut sen esialfaa esittelevän trailerin.

23.1.2018 21:08

Skandinaavinen mytologia on kovassa huudossa näin tiistaina, sillä God of War -uutisten lisäksi myös Rune: Ragnarokista on saatu julkisuuteen uutta materiaalia.

Human Head Studiosin uusi Rune-peli on näyttäytynyt tänään uudella trailerilla, joka esittelee materiaalia pelin esialfavaiheesta, Uusi video on hyvin tyylitelty, eikä se siis tarjoa näin ollen erityisen puhdasta pelikuvaa nähtäväksi. Viitteitä erilaisista ideoista aina toimintaa ja aseiden luomista myöten on kuitenkin selvästi löydettävissä.

Ennakkoon Human Head on kuvaillut Rune: Ragnarokia avoimen maailman viikinkiroolipeliksi, jossa lähdetään selviytymään maailmanlopusta uskoutumalla yhdelle monista skandijumalista. Peli on suunniteltu niin yksin- kuin moninpelattavaksi sen verkkopuolen tukiessa parhaimmillaan 64 pelaajan palvelimia.

Pc:lle ainakin näin ensialkuun vahvistunut Rune: Ragnarok on eräänlainen seuraaja Human Head Studiosin 16 vuotta vanhalle Rune-toimintapelille. Muita Human Headin tunnetuimpia pelejä ovat esimerkiksi Prey-sarjan ensimmäinen osa.

Lisää luettavaa