Maailmanloppu tuli jäädäkseen – Darksiders-sarjan jatkosta toivoa / Uutiset / pelaaja.fi

Maailmanloppu tuli jäädäkseen – Darksiders-sarjan jatkosta toivoa

12.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Kahteen osaan asti yltänyt ja sen jälkeen epävakaaseen tilaan vaapunut Darksiders-sarja saattaa hyvinkin vielä jatkua. Pelisarjan luova vetäjä Joe Madureira on vihjannut Facebook-sivuillaan, että Darksidersin tulevaisuudesta on käyty keskusteluja ja että ne ovat saattaneet jopa johtaakin jonnekin.

DS [Darksiders] ei ole kuollut! Uusi omistaja Nordic vaikuttaa olevan erittäin sitoutunut jatkamaan sarjaa. Mitä tulee minun mukanaolooni, en voi vielä sanoa mitään. Toivottavasti meillä on jakaa jännittäviä uutisia sarjasta pian, Madureira vastasi uteliaille faneille kohdistetussa viestissään.

Viimeksi tuore Darksiders-peli nähtiin vuonna 2012, kun Darksiders 2 julkaistiin. Peli suoriutui alle julkaisijansa THQ:n odotusten, ja pian THQ:n kaaduttua sarjaa yritettiin vailla onnea myydä yhdessä kehittäjänsä Vigil Gamesin kanssa uuteen talliin vuoden 2013 alussa.

Vigil Games pantiikin pian lihoiksi ensimmäisen huutokaupan jälkeen, mutta Darksiders saatiin lopulta myytyä vielä vuoden 2013 keväällä. Tuolloin estradille oli astunut eurooppalainen pelijulkaisija Nordic Games, joka messevällä 4,9 miljoonan dollarin summalla hankki pääosan THQ:n jämäsarjoista. Kauppaan lukeutuivat Darksidersin ohella muun muassa myös Red Faction -sarja.

Lähde: Joe Madureira (Facebook)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qustav kuva
Qustav

Toivottavasti jatkuu! Kun ostin ensimmäisen osan steam alesta en odottanut läheskään niin hyvää peliä minkä sain ja toinen meni ennakkotilaukseen heti ensimmäisen trailerin jälkeen. Kakkonen jäi ikävä kyllä sivujuonensa puolesta ensimmäisestä jälkeen, mutta paransi muilta osa-alueiltaan sarjaa huomattavasti ja näkisin hyvin mielelläni lisää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oli tuo toinen osa vähän pettymys vaikka hyvä peli onkin. Ei kuitenkaan iskenyt läheskään niin mahtavasti kuin mitä ensimmäinen.

Lainaus käyttäjältä Qustav

Kakkonen jäi ikävä kyllä [b]sivujuonensa puolesta[/b] ensimmäisestä jälkeen, mutta paransi muilta osa-alueiltaan sarjaa huomattavasti ja näkisin hyvin mielelläni lisää.

En tiedä ymmärränkö väärin (tms.) mutta kyllä tuo kai ihan jatkumoa on eikä sivujuonta. Alkaa muistaakseni samoihin aikoihin kuin ykkösen tapahtumat ovat käynnissä ja jatkuu vielä ykkösen tapahtumien ohitse. Tämän lisäksi ykkösen loppu antoi (ainakin minulle) odottaa että nyt ei pelata enää ykkösen sankarilla ja samalla myös antoi vinkin että pelejä voisi tulla 3 lisää.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Saisi tulla kyllä lisää sillä kakkonen loppui pikkasen kesken juonen osalta.