Maailmanlopun pakkaset eivät hellitä – Frostpunk 2 on tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Maailmanlopun pakkaset eivät hellitä – Frostpunk 2 on tulossa

12.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Frostpunk 2, Frostpunk, 11 Bit Studios, selviytyminen, kaupunkirakentelu, strategia,

Selviytymiskeskeinen kaupunkirakentelupeli Frostpunk saa jatkoa. Puolalaiskehittäjä 11 Bit Studios on vahvistanut Frostpunk 2:n olevan parhaillaan kehitteillä pc:lle, joskin julkaisuajankohdasta ei ole ollut vielä puhetta.

Myös jatko-osassa kaiken pelaamisen keskiössä pyörii oman kaupungin hallitseminen miljöössä, jossa maailmanlopun pakkaset ovat ajaneet elämän polvilleen. Aikaa uuden jääkauden alkamisesta on mennyt nyt kuitenkin jo 30 vuotta ja ihmiskunta on siirtymässä hiilivoimasta eteenpäin kohti öljyn tuomia mahdollisuuksia. Muutoksena tämä esittelee tietysti joukon uusia mahdollisuuksia ihmiskunnalle mutta myös runsaasti ongelmia ja huolia.

Frostpunk 2:n yhtenä ohjaajista toimivan Jakub Stokalskin mukaan 11 Bit Studiosin tavoitteena olisi tarjota pelaajille kokemus, joka menee tarjonnassa merkittävällä tavalla syvemmälle kuin mitä alkuperäinen Frostpunk tarjosi. Stokalski kertoo, että aina vain isomman tiimin voimin studio on voinut keskittyä laaja-alaisemmin eri osa-alueiden työstämiseen ja pystynyt näin käsittelemään esimerkiksi monipuolisemmin selviytymisen ja ihmisarvojen välisiä konflikteja tuoden varsinkin ihmisluonteet oleellisemmin osaksi yhtälöä.

Ohessa Frostpunk 2:n julkistustraileri.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja