Maailmanlopun vampyyreja ja Dark Soulsia yhdistävä Code Vein sai syyspäiväyksen, uuden trailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Maailmanlopun vampyyreja ja Dark Soulsia yhdistävä Code Vein sai syyspäiväyksen, uuden trailerin

11.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Bandai Namcon toimintaroolipeli Code Vein on päivätty viimein pitkän lykkäyksen jälkeen. Paljon FromSoftwaren peleiltä oppia saanut vampyyrimatka käynnistyy PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä 27. syyskuuta.

Ja mitäpä olisi julkaisupäivä ilman uuden trailerin julkaisua? Tuoreella videolla otetaan reilun minuutin pituinen pulahdus Code Veinin maailmaan muutamien pelikuvanäytteiden kera.

Asetelman lisäksi Code Vein ottaa eroa Dark Soulsista painottamalla enemmän yhteistyömahdollisuutta ja tekoälykavereiden läsnäoloa. Hahmonkehityksessä isossa roolissa ovat myös vapaasti vaihdettavat hahmoluokat, joiden käytöstä opitaan erilaisia passiivia ja aktiivisia erikoiskykyjä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Vihdoinkin ilmoitettiin julkaisupäivä! Testi nosti kyllä odotuksia ja nyt innolla odottamaan syyskuuta.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Testasin ja en tykännyt yhtään.

Surge2 julaistaan myös samaan aikaan ja se menee ohitse.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Taitaa jäädä itseltä tämä väliin ellen satu olemaan todella epätoivoinen pelattavien pelien suhteen. Pelimaailma näyttää mielenkiinnottomalle, enkä usko pelkän pelaamisen olevan niin hauskaa, että kestäisin kaiken mitäänsanomattoman keskinkertaisuuden sen ympärillä.

Anime-tyyliä vastaan minulla ei sinällään ole mitään. Esimerkiksi Gravity Rush 2 ja Valkyria Chronicles ovat minusta ihan hyviä pelejä visuaalisesta ilmeestään huolimatta – tai osittain jopa sen ansiosta. Molemmat pelit ovat onnistuneet luomaan visuaalisesti miellyttävän ja tunnelmallisen maailman omalla tavallaan.

Samaa en voi kuitenkaan mennä sanomaan tästä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On kyllä melko mielenkiinnoton maailma. Tulee Metal Gear Rising mieleen, jossa on myös tylsää maisemaa tarjolla. Pelillisestikään ei ole vakuuttanut, joten vaikka Soulseja ja sen sukulaisia olenkin pelaillut niin tämä taitaa jäädä ostamatta.

Surge ja Lords of the Fallen ovat nekin mielenkiintoisempia ja silti en ole niitä ehtinyt edes testailla kun eivät silti ole omilla listoilla kärkipäässä. Sekiro tosin on aika korkealla mutta kun on tuota backlogiakin eikä jaksaisi jatkuvasti ostella vain uutta jonoon keulille.

Nostoja