Maailmojen sota alkaa: Elite Dangerousin alienit ovat taisteluvalmiudessa / Uutiset / pelaaja.fi

Maailmojen sota alkaa: Elite Dangerousin alienit ovat taisteluvalmiudessa

16.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Elite Dangerousin Horizon-laajennuksen seuraava iso päivitys 2.4 saapuu 26. syyskuuta, kehittäjä Frontier Developments on julkistanut. Pelin maailman kannalta siitä pitäisikin muodostua vielä varsin merkittävä, sillä päivitys päästää Elite-universumin oman thargoid-alienit viimein valloilleen.

Thargoidien olemassaolosta on kiusoiteltu Elite Dangerousissa jo tovin aikaan ja ne näyttäytyivätkin pelaajille konkreettisesti aiemmin alkuvuodesta. Kunnolla niiden kanssa ei olla päästy kuitenkaan vuorovaikuttamaan ennen uutta päivitystä, mistä Frontierin vihjailujen perusteella on muodostumassa vielä potentiaalisesti varsin kuolettava kokemus.

Thargoidin uhkaa on korostettu hieman myös Elite Dangerousin tuoreella trailerilla. Toki kohtaamisella on nostalgistakin merkitystä, sillä alienit tekivät sarjassa ensiesiintymisensä jo ensimmäisessä Elitessa vuonna 1984.

Lähde: Frontier Developments

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Täytyy ottaa taas pelailuun, vaikka pelkäänpä ettei mitään merkittäviä muutoksia ole luvassa. Peli on ollut itselleni todella suuri pettymys tähän asti ja olen odottanut innolla suurempia pelillisiä muutoksia. Valitettavasti 2.4 ei taida vielä sellainen kuitenkaan olla.

Nostoja