Maaliskuun Games with Gold -lahjapelit juhlivat legendoja / Uutiset / pelaaja.fi

Maaliskuun Games with Gold -lahjapelit juhlivat legendoja

26.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Microsoft on julkistanut virallisen listan seuraavista Games with Gold -ohjelmaan kuuluvista peleistä. Sen mukaan maaliskuussa Xbox Liven kultajäsenyys on tällä kertaa kaiken kaikkiaan kolmen tuoreen lahjapelin arvoinen.

Ensimmäiset kaksi peliä saapuvat jälleen kerran saataville heti kuun vaihtuessa. Tuolloin Xbox Onelleen imutella voi Rayman Legendsin, kun taas Xbox 360:llä Tomb Raider saapuu saataville. Tomb Raider kannattaa latailla myös ennen maaliskuun 16. päivää, sillä tuolloin sen korvaa BioShock Infinite.

Kirjoitushetkellä Games with Goldilla itselleen voi käydä lataamassa sekä Worms Battlegroundsin, #IDARBin että myös Sniper Elite V2:n.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Nice! Infinite on ollut jo julkaisusta asti, mutta Rayman ja Tomb Raider lähtee ehdottomasti lataukseen.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ladatkaa nuo kaikki. Mahtavia pelejä.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Nyt on kyllä loistavaa settiä, parhaat kultapelit tähän mennessä. Harmittavasti, ei oikein meikälle sovi kun ei 360:stä löydy ja Reiskaki tuli pelattua ps3:lla suht puhki.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Loistavia pelejä kyllä, mutta kaikki löytyy jo hyllystä. Jokainen hävetköön joka ei omista noista edes yhtä jo valmiiksi.

Käyttäjän Artyx80 kuva
Artyx80
Lainaus käyttäjältä partajeesus

Jokainen hävetköön joka ei omista noista edes yhtä jo valmiiksi.

Riittääkö 20 minuuttia häpeä nurkassa? Lähden siihen suuntaan jo valumaan..

Erittäin hyvä kuukausi tarjonta täytyy myöntää. Tomb Raider ja Infinite pitänyt monta kertaa napata normi hintaan tai alennuksista joissa kumpikin majaillut jo monta kertaa, mutta jostain syystä ei ole tullut sitten klikattua osta nappia. Hyvä näin, kaksi kärpästä yhdessä kuukaudessa and for free, i´m happy..

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kaikki löytyy fyysisenä, joista Tomb Raider ja Infinite ostettu uutena. Jälkimmäinen tosin pc:lle, jolla uudenkaan hinta ei pääse lähellekään konsoliversioiden hintoja. Rayman Legendsin ostin vähän halvempana vaikka onkin loistopeli.

Infiniten voisin latailla vielä boksillekin ja mahdollisesti ostaa sitten siihen versioon ne lisäosat. Tuskin se grafiikan vähempi loisto nyt itseäni niin paljoa haittaa, kun ei ole haitannut ennenkään. Ja nykyisin tulee niin harvoin eksyttyä pelailemaan pc:n ääreen.

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Mitään en ole näistä pelannut, joten kaikki menee lataukseen.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Jaahas. Ei taaskaan mitään. Tomb Raiderin ja Infiniten jo omistan ja Ubisoftin peleihin en enää koske kolmen metrin kepilläkään.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Nyt on hyvä tarjonta! Piste!

Nostoja