Maaliskuussa rakennetaan oma tie sankaruuteen – Loop Hero päivättiin pc:lle ilmaisen demon kera

Hyvin varustettu sankari ei riitä, vaan myös maailma täytyy koota tälle suotuisaksi.

4.2.2021 22:39

Indiejulkaisija Devolver Digital on päivännyt lisää pienempää pelattavaa maaliskuun 4. päivälle. Steamissa nähdään tuolloin Four Quarters -studion työstämä Loop Hero, jossa piisaa trendikkäitä piirteitä aina satunnaisesti rakentuvasta maailmasta yksityiskohtaiseen pikseliulkoasuun ja korttipohjaisiin mekaniikkoihin.

Hirveän tavanomainen Loop Hero ei silti ole. Pelissä matkaa tekevää sankaria ei ohjata suoraan, vaan tämä liikkuu eteenpäin ja taistelee vastaan tulevia vihollisia vastaan automaattisesti. Pelaajan tehtäväksi jää seikkailun varrella kertyvien resurssi- ja asiakorttien hyödyntäminen niin sankarin varustamiseen kuin pelimaailman muotoilemiseenkin. Asettelemaan päästään esimerkiksi vuoria, metsiä ja hautuumaiden kaltaisia rakennelmia, joilla voi olla eri vaikutuksia niin tiestysti sankariin itseensä kuin pelimaailman tilaan sekä tapahtumiin.

Loop Heroa voi kokeilla parhaillaan demon muodossa osana Steamin pelifestivaalia. Kokeiluversion löytää pelin tuotesivulta. Täysversiolle kertyy saapuessaan hintaa oletuksena 15 euron verran.

Lisää luettavaa