Maaliskuussa saapuva The Division herätti uteliaisuutta – pelin beetalla yli kuusi miljoonaa testaajaa

The Divisionin beetatestit ovat päättyneet ja ainakin Ubisoft näyttää olevan innoissaan niiden keräämistä pelaajamääristä.

22.2.2016 21:49

Maaliskuun 8. päivä julkaistava The Division on herättänyt mukavasti kiinnostusta pelaajissa viimeisimmillä beetatesteillään. Pelin julkaisija Ubisoft on tiedottanut, että kaiken kaikkiaan peliä ehti testailemaan ennakkoon noin 6,4 miljoonaa pelaajaa, minkä se väittää olevan uusi ennätys tässä sukupolvessa, kun ”uusien pelibrändien” beetatestit laitetaan rinnakkain.

Vertailukohtana mainittakoon, että esimerkiksi Destiny veti puoleensa parisen vuotta sitten 4,6 miljoonaa uteliasta testaajaa, kun mukaan laskettiin myös pelin Xbox 360- ja PlayStation 3 -luvut. Viime vuonna Electronic Arts ilmoitti vuorostaan uuden Star Wars Battlefrontin testaajamäärän yltäneen yli yhdeksään miljoonaan ennen pelin julkaisua.

Ubisoftin mukaan The Divisionin kokeilijat pelasivat beetaa keskimäärin noin viisi tuntia ja viettivät pelaajien väliset yhteenotot mahdollistavalla Dark Zone -alueella aikaa noin kaksi tuntia. Hieman ehkä yllättäen vain vajaa 50 prosenttia pelaajista päätyi kuitenkin kääntymään muita pelaajia vastaan ryöstöaikeissa.

Beeta oli kokeiltavissa sekä Xbox Onella, PlayStation 4:llä että pc:llä. Aluksi se oli rajattu vain tietylle yleisölle, kuten ennakkotilaajille, mutta myöhemmin se vapautui muidenkin käyttäjien kokeiltavaksi.

Lähde: The Division (kotisivu)

Lisää luettavaa