Maaliviiva häämöttää jo: Mega Manin perillinen ”jokseenkin valmis”

Mighty No. 9 edistyy mainiosti kehityksensä osalta. Keiji Inafunen kehitystiimi alkaa olla melkeinpä jopa valmis hommiensa kanssa.

5.1.2015 20:49

Keiji Inafunen uuden kovin Mega Man -tyylisen Mighty No. 9 -pelin kehitys etenee sujuvasti. Vuodenvaihteen kunniaksi Inafune on tehnyt yhdessä Comcept-tiiminsä kanssa tervehdysvideon, jonka mukaan kehitystiimi alkaa olla käytännössä valmis pelin varsinaisen rakentamisen kanssa.

Inafunen mukaan Comcept on keskittymässä seuraavaksi pelin kääntämiseen eri alustoille sekä tietysti tuotoksen promoamiseen. Oletettavasti Mighty No. 9:stä voitanneen siis nähdä tulevaisuudessa hieman enemmän kuin mitä tähän mennessä on ollut tarjolla. Toki aina silloin tällöin pelistä on jo nähty palasia, ja myös uusin videotervehdys tarjoaa jälleen pienen maistiaisen tulevasta.

Saadessaan julkaisunsa Mighty No. 9 on tarkoitus tuoda niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Vitalle, Wii U:lle, 3DS:lle kuin myös Windowsille, OS X:lle ja Linuxille. Peliä voitanneen odottaa ainakin ensimmäisille alustoille vielä keväällä.

Peli joukkorahoitettiin vuonna 2013 Kickstarterissa. Tuolloin se kääri pelaajilta kasaan hieman vajaat neljä miljoonaa dollaria.

Lisää luettavaa