Maanalaisia seikkailuja ja selviytymistaisteluja – tätä kaikkea The Divisionin kausikortti tarjoaa

Ubisoft paljasti The Divisionin kausipassin sisällön.

29.1.2016 10:50

Ubisoft on päättänyt paljastaa, miten verkkoräiskintä Tom Clancy’s The Division elää julkaisunsa jälkeen.

Näillä näkymin The Divisionia pidetään pinnalla niin suurin lisäsisältöjulkaisuin kuin pienemmin, ilmaisin päivityksin. Maksutta peliin saadaan Ubisoftin mukaan ajan myötä uusia ominaisuuksia ja pelitiloja, kuten tiivistä ryhmätyötä vaativia yhteisoperaatioita, jotka palkitsevat selättäjänsä ainutlaatuisin herkuin. Luonnollisesti myös pelin korjauspäivitykset ryhmitellään ilmaissisällön kanssa samaan luokkaan.

Maksullisia lisäsisältöpaketteja puolestaan on näillä näkymin luvassa kolme. Ensimmäinen lisäpaketti Underground päästää pelaajat tutkimaan New York Cityn kartoittamatonta maanalaista kaupunkia kolmen kaverin kanssa, ja sitä seuraava Survival puolestaan lisää peliin tiivistunnelmaisen selviytymistilan. Kolmas paketti on nimeltään Last Stand, mutta sen sisällöstä ei vielä tiedetä juuri mitään.

Tuttuun tapaan paketit voi lunastaa erikseen niiden julkaisupäivinä, tai kätevästi yhdessä osana The Divisionin kausipassia. Yllä eritellyn sisällön ohella kausipassin ostajat palkitaan myös katkaistulla haulikolla, valikoimalla erilaisia asuja ja asepinnoitteita sekä kuukausittaisilla ”erikoiseduilla”, jotka Ubisoftin mukaan käsittävät muun muassa erityistapahtumia ja jonkinlaista yksinoikeustavaraa. 

Ubisoft ei ole vielä antanut hinta-arviota kausikortista tai erillisistä sisältöpaketeista. Passi sisältyy pelin Gold- ja Sleeper Agent -erikoisversioihin.

Tom Clancy’s The Division ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 8. maaliskuuta. Sen laitevaatimukset voi katsastaa täältä.

Lähde: The DivisionVG247

Lisää luettavaa