Maanpuolustus puhuttaa taas – Earth Defense Force: World Brothers päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Maanpuolustus puhuttaa taas – Earth Defense Force: World Brothers päivättiin

2.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Earth Defense Force: World Brothers, Earth Defense Force, World Brothers, EDF, julkaisupäivä, Yukes, Yuke's

Maa kaipaa taas pelastajaansa 27. toukokuuta, sillä Earth Defense Force: World Brothers suuntaa länsimaissa tuolloin digitaalisesti PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle.

Mistään ihan täysin tavanomaisesta Earth Defense Forcesta ei tällä kertaa ole kuitenkaan kyse. Tuttu avaruusötököiden lahtaushenki on yhä kyllä mukana, mutta World Brothers sekoittaa toimintaa uudella kulmikkaalla vokseli-ilmeellä. Pyrkimyksenä sillä on myös koostaa yhteen paikkaan sarjan eri osista tuttuja aseita, vihollisia ja hahmoluokkia, vaikka uusia pahiksia ja varusteita pyritään myös sekoittamaan mukaan.

Maanpelastukseen päästään lähtemään niin yksikseen kuin parhaimmillaan neljän pelaajan ryhmänä netin ylitse. Myös paikallinen paukuttelu onnistuu PS4:llä kahden pelaajan jaetulla ruudulla ja Switchillä neljän pelaajan LAN-bileillä.

Japanissa Earth Defense Force: World Brothers  debytoi jo aiemmin joulukuussa. Pelin on tehnyt wrestling-peleistään paremmin tunnettu Yuke's, joka loi aikoinaan toki myös parin vuoden takaisen Earth Defense Force: Iron Rainin.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hyvä ettei tätä peliä joutunut odottamaan vuotta + 6kk PC versiota kun EDF 5:sta. Ajattelin hankki tämän Switchille, mutta nyt kun länsi saa myös PC-version, valitsen sen. Harmi kuitenkin että samalla viikolla julkaistaan myös kaksi muuta peliä jota olen odottanut (Shin Megami Tensei 3 HD ja Biomutant).

Nostoja