Macmaa: iPad 3 – uusittu pelialusta jättää kotikonsoleiden muistin ja kuvatarkkuuden kauas taakse

Apple julkisti jälleen uuden iPadin, iPad 3:n. Uusi taulutietokone sisältää enemmän muistia ja teräväpiirtoa kuin PS3 tai Xbox 360.

8.3.2012 06:56

Apple on esitellyt uuden iPadin San Franciscossa pitämässään tiedotustilaisuudessa. iPad 3:ssa on korkearesoluutioinen näyttö, 5-megapikselinen iSight-kamera, LTE-teknologia nopeille mobiiliyhteyksille sekä tuki Sirin-avustajan sanelulle. Ulkoisesti laite ei ole muuttunut suuremmin.

Vain “uudeksi iPadiksi” kutsutun laitteen keskeinen uusi ominaisuus on 9,7-tuumainen Retina-näyttö, jonka resoluutio on 2048 x 1536 pikseliä. Se tekee 264 pikseliä tuumalle (ppi). iPad 3:ssa on peräti neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin iPad 2:ssa.

Apple lupaa iPad 3:lle saman kymmenen tunnin akkukeston kuin iPad 2:lle, vaikka se käyttää virtasyöppöjä LTE-yhteyksiä. Maksimissaan neljännen sukupolven yhteyksillä voi aikaansaada 72 Mbps:n yhteyksiä. Tarvittaessa iPad osaa tiputtaa yhteyden myös 3G:hen. Apple mainostaa sivuillaan ainakin DNA:n ja Soneran tarjoavan 4G-yhteyksiä uuteen iPadiin.

Apple tiputti odotetusti myyntiin jäävän iPad 2:n hintaa ja sen lähtöhinta on nyt 399 dollaria. Hinta tippui sadalla dollarilla.

Epic Games julkaisi samalla kiusoitteluvideon tulevasta Infinity Blade -sarjan pelistään.

-Unreal Engine tulee vapauttamaan kaikki uuden iPadin voimavarat, Mike Capps hehkutti.

– Tässä laitteessa on enemmän muistia kuin Xboxissa tai Pleikkarissa ja teräväpiirtotarkkuus on valovuosia edellä.

Infinity Blade: Dungeons

 

Lue lisää: Macmaa

Lisää luettavaa