Mafia 2 tulossa - uusia kuvia! / Uutiset / pelaaja.fi

Mafia 2 tulossa - uusia kuvia!

14.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
68

Mafia saa jatkoa. Huomattavan määrän kehuja kerännyt ensimmäinen osa julkaistiin ensin pc:lle ja käännettiin sitten Xboxille ja PS2:lle. Jatko-osa on ollut kehityksessä jo hyvän aikaa ja tietoja siitä alkaa pikku hiljaa tippumaan. Peliä kehitetään Xbox 360:lle, PS3:lle ja pc:lle.

Ohessa uusia kuvia Mafia 2:sta:

city01.jpg

city04.jpg

city07.jpg

indoor09.jpg

mafia2_0119.JPG

mafia2_0122.JPG

mafia2_0123.JPG

outdoor02.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Varmaan melko hyvä peli...

Käyttäjän Kuukkeli kuva
Kuukkeli

Ensimmäisestä pelistä pidin tosi paljon ja toivon että jatko-osa pääsee tarinan puolesta samalle tasolle. Eipä näytä pelivuosi 2008 heikolta kun kaikille koneille tulossa mielenkiintoisia pelejä.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Tällä kertaa myös konsoliversioiden pitäisi olla hyviä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Serkulla olen pelannut ensimmäistä Mafiaa useammankin kerran ja on kyllä pakko sanoa että itsellä ei ole mitään käsitystä miksi sitä on ylistetty niin paljon?
Enpä tiedä, kyllä grafiikat on paljon paremmat kuin ensimmäisessä, mutta jos muuten peli on lähes samanlainen kuin ensimmäinen niin jää kyllä kokeilematta...

Käyttäjän Nikke kuva
Nikke

Näyttää aika mielenkiintoiselta.

Käyttäjän spaz kuva
spaz

Ensimmäinen peli oli aivan mahtava. Parhaita juonivetoisia action pläjäyksiä mitä olen PC:llä pelannut. Tehtävissä oli aidosti tunnetta mukana. Esim. Omiin mieliin on jäänyt tehtävä jossa hoidettiin jotain viinalastikeikkaa maalla myrskysateiden saattelemana, joka päätyy kuin päätyykin verilöylyyn ja pakoon. Pelin hahmot olivat mainioita ja aidosti herättivät tunteita.

Jos tämä toinen osa pääsee edes lähelle ensimmäistä tulee varmasti hankittua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Enpä tiedä, kyllä grafiikat on paljon paremmat kuin ensimmäisessä, mutta jos muuten peli on lähes samanlainen kuin ensimmäinen niin jää kyllä kokeilematta…"

Mitä hittoa? Mafian pitäisi kyllä kelvata kaikille räiskinnästä pitäville. Kerrassaan loistava juoni ja mielenkiintoiset kentät nostavat Mafian kyllä omalla listalla yhdeksi parhaimmista peleistä koskaan ja Mafia 2 on kyllä yksi odotetuimmista peleistä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

näyttä melko siistiltä noi kuvat

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

esirenderoitua nuff said.

Käyttäjän olga kuva
olga

Joo, vanhoja kuviahan nuo, mutta peliä odotan kovasti. Ensimmäinen Mafia on ehdottomasti paras peli mitä koskaan olen pelannut. Tunnelma on mitä loistavin ja loppuratkaisu veti sanattomaksi :)

Nostoja