Mafia III sai julkaisupäivän ja riipaisevan tarinatrailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Mafia III sai julkaisupäivän ja riipaisevan tarinatrailerin

19.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Mafia III sai julkaisupäivän ja riipaisevan tarinatrailerin

Kauan varrottu Mafia III on saanut julkaisupäivän.

Peli ilmestyy uunituoreen tiedon mukaan 7. lokakuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Perusversion ohella kauppoihin saapuu 80 dollarin deluxe-painos, joka sisältää pelin ohella myös sen kausipassin. Rajoitettu, 150 dollarin hintainen keräilyversio puolestaan pakkaa pelin ja passin kylkeen kasoittain ylimääräisiä herkkuja vinyylisoundtrackista taidekirjaan ja -printteihin. Pakettien tarkkoja eurohintoja ei ole vielä paljastettu.

Ennakkotilaajille tarjotaan kylkiäisenä lisäksi Family Kick-Back -nimellä kulkevaa pakettia, joka sisältää kolme yksinoikeusasetta ja kolme tyylikästä erikoiskaaraa.

Julkistusta seuraa myös uusi tarinatraileri, joka seuraa pelin päähenkilönä toimivan Vietnam-veteraani Lincoln Clayn tuhoisaa matkaa mafiapiireihin. Raastavien juonenkäänteiden ohella traileri mehustelee myös 60-luvun New Orleansiin pohjautuvan miljöön hämyisellä tunnelmalla, vaikka kaupungin hurmaava ulkokuori kätkeekin alleen kasoittain likaisia salaisuuksia.

Trailerin voi katsoa näppärästi suoraan alta.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Ai että kun näytti hyvältä! Ei olla väkivallassa kursailtu. Ihanata. Povailen tästä kyllä yhtä vuoden parhaimmista peleistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pässeille passia! Onneks ei tuu aikasemmin, ei mikään kiire ostaa lisää pelejä, ainakaan uusia.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Omalla kohdallani juuri tuo 60-luku ajankohtana ja New Orleans tapahtumapaikkana nousevat kiinnostavuudeltaan korkeammalle kuin mikään peli pitkiin aikoihin. Mahtava soundtrack myös tulossa, mikäli peli jatkaa samalla tiellä kuin nämä trailerit.

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Kyllä näyttää hyvältä. Meikäläinem odottaa tätä peliä kuin kuuta nousevaa. Tulisipa Lokakuu nopeammin. :)

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Näyttää hyvältä. Juuri jukaisusta gameplaysta taas en ole niin varma. Tulee varmasti ostettua koska Mafia on yksi lempi pelisarjoistani.

Käyttäjän Cuba Libre kuva
Cuba Libre

Juu, ja mua kiinnostaa kanssa 60-luku ja tämä kaupunki. En nyt muista mitään peliä, jossa nämä olisi olleet. Tutustuin aikanaan Mafia 2:een ja tämä tuntuu olevan VIELÄKIN parempi kuin se!

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Miten tuon päähahmon ääni kuulostaa ihan Jon Bernthalilta, hmm...

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Säkkiin! :D :P