Mafia III yrittää välttää julkaisupäiväbugien kirouksen

Mafia III julkaistaan vasta, kun viimeisetkin bugit on murskattu.

16.1.2016 11:53

Hartaasti odotettu Mafia III ei tule pettämään julkaisupäivänään.

Pelin vastaava tuottaja Andy Wilson on Prankster101-harrastelijablogille antamassaan haastattelussa vannonut, ettei peliä tulla julkaisemaan hiomattomana ja bugisena. Teos on vielä vailla tarkkaa ilmestymispäivää, eikä tilanne tule Wilsonin mukaan muuttumaan ennen, kuin peliä kehittävä Hangar 13 voi taata laadukkaan lopputuloksen.

– Emme tule julkaisemaan bugista peliä. Se on varmaa. Olemme todella tietoisia siitä, mitä se saisi aikaan, Wilson painottaa heti puheenvuoronsa avauksena.

Tällä hetkellä Mafia III on vielä hyvin keskeneräinen tuotos, eikä pelistä tähän mennessä nähty materiaali välttämättä edusta lopullista kokemusta. Omien lakiensa mukaan toimivat avoimen maailman pelit heittävät kehittäjiensä rattaisiin Wilsonin mukaan usein kapuloita, joita ei voi ennakoida etukäteen.

– Demojen rakentaminen on aina hankalaa. Yritämme käytännössä saada aikaan jotain, joka näyttää viimeistellyltä ja on mahdollisimman edustavaa, mutta bugeja löytyy silti, mies selittää.

Koska peli on vielä aktiivisessa kehitysvaiheessaan, raskain urakka pelin viimeistelyn osalta on vasta edessä. Wilsonin mukaan kehityskaaren viimeiset kuukaudet kuluvat yksinomaan ongelmia metsästäessä ja ratkoessa.

– Julkaisijamme 2K Games on kaikeksi onneksi valmis odottamaan, kunnes peli voidaan saada ulos kiillotettuna ja bugivapaana. Ilmoitamme julkaisupäivän vasta sitten, Wilson lupaa.

Lähde: Prankster101 ProductionsExaminer.com

Lisää luettavaa