Mafia III yrittää välttää julkaisupäiväbugien kirouksen / Uutiset / pelaaja.fi

Mafia III yrittää välttää julkaisupäiväbugien kirouksen

16.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Mafia III yrittää välttää julkaisupäiväbugien kirouksen

Hartaasti odotettu Mafia III ei tule pettämään julkaisupäivänään.

Pelin vastaava tuottaja Andy Wilson on Prankster101-harrastelijablogille antamassaan haastattelussa vannonut, ettei peliä tulla julkaisemaan hiomattomana ja bugisena. Teos on vielä vailla tarkkaa ilmestymispäivää, eikä tilanne tule Wilsonin mukaan muuttumaan ennen, kuin peliä kehittävä Hangar 13 voi taata laadukkaan lopputuloksen.

– Emme tule julkaisemaan bugista peliä. Se on varmaa. Olemme todella tietoisia siitä, mitä se saisi aikaan, Wilson painottaa heti puheenvuoronsa avauksena.

Tällä hetkellä Mafia III on vielä hyvin keskeneräinen tuotos, eikä pelistä tähän mennessä nähty materiaali välttämättä edusta lopullista kokemusta. Omien lakiensa mukaan toimivat avoimen maailman pelit heittävät kehittäjiensä rattaisiin Wilsonin mukaan usein kapuloita, joita ei voi ennakoida etukäteen.

– Demojen rakentaminen on aina hankalaa. Yritämme käytännössä saada aikaan jotain, joka näyttää viimeistellyltä ja on mahdollisimman edustavaa, mutta bugeja löytyy silti, mies selittää.

Koska peli on vielä aktiivisessa kehitysvaiheessaan, raskain urakka pelin viimeistelyn osalta on vasta edessä. Wilsonin mukaan kehityskaaren viimeiset kuukaudet kuluvat yksinomaan ongelmia metsästäessä ja ratkoessa.

– Julkaisijamme 2K Games on kaikeksi onneksi valmis odottamaan, kunnes peli voidaan saada ulos kiillotettuna ja bugivapaana. Ilmoitamme julkaisupäivän vasta sitten, Wilson lupaa.

Lähde: Prankster101 ProductionsExaminer.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Kuulostaa erittäin lupaavalta. Tämä on yksi peli jonka voisin ennakkotilata jos kaikki menee hyvin julkaisuun asti.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Veikkaan että ei kyllä tänä vuonna vielä valmistu. Ja odotan kyllä aina mieluummin hiottua pakettia kun puolivalmista pökälettä. Ensimmäinen mafia remasteroituna kelpaisi kanssa mainiosti.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eli siis jotkut on tajunnut jossain, että kannattaa ehkä kuitenkin tehdä peli valmiiksi asti ennen julkaisua. Toivottavasti tähän sisältyy myös pc-versio.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

PS Plussasta tullut kakososa lymyilee koskemattomana (vieläkin) jossain Pleikkarissa. Parempi näin, kuin ettei olisi mitä pelata.