Mafia III:n ensimmäinen traileri on täällä – kosto alkaa vuonna 2016 / Uutiset / pelaaja.fi

Mafia III:n ensimmäinen traileri on täällä – kosto alkaa vuonna 2016

5.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
19

Viikko sitten julkistettu Mafia III on saanut ensimmäisen virallisen trailerinsa. Tuore video luokin välittömästi pohjaa uuden pelin tarinalle seuraten vuonna 1968 Vietnamista palannutta Lincoln Clayta, joka ajautuu kostoretkelle tämän gangsteriperheen joutuessa italialaisen mafiajoukon pettämäksi ja jonka kohtalona on lopulta rakentaa kokonaan oma rikosimpeeriuminsa.

Mafia III on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin ja se sijoittuu tällä kertaa aktiivisuutta pursuavaan New Orleansiin. Julkaisija 2K Gamesin mukaan tulossa on kerronnaltaan jälleen hyvin elokuvamainen kokemus, joka tietysti hehkuu niin ajan tunnelmaa kuin myös tyyliäkin. Jollain tapaa pelin kerronnan pitäisi tällä kertaa myös reagoida pelaajien pelissä tekemiin valintoihin.

Mafia III:n työstöä vetää uusi kalifornialainen 2K Games -studio Hangar 13, joka tavoittelee saavansa pelin ulos ensi vuodeksi. Muun muassa Gamespot ja IGN ovat saaneet pelistä jo pelikuvaa käsiinsä.

Lähde: Take-Two

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Gameplayn määrä sai kyllä lentämään tuolilta.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Ouh hell yea!!

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Kah, old ass Vito Scaletta näkyi eksyneen joukkoon.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Oli kyllä mahtava! En ole suuri CGI-trailerien ystävä mutta tämä oli hieno. Täällä on gameplayta ja yksi kakkosen hahmo palaa:

http://www.gamespot.com/articles/mafia-3-tackles-racism-and-the-vietnam-war-in-1960/1100-6429489/

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Youtubessa olevien gameplay-videoiden perusteella näyttää todella suurelta pettymykseltä. Ei mielestäni ollenkaan samaa fiilistä kuin kahdessa ensimmäisessä - ei näytä "Mafia"-peliltä lainkaan. Huh ...

Käyttäjän janneus kuva
janneus
Lainaus käyttäjältä edqe

Youtubessa olevien gameplay-videoiden perusteella näyttää todella suurelta pettymykseltä. Ei mielestäni ollenkaan samaa fiilistä kuin kahdessa ensimmäisessä - ei näytä "Mafia"-peliltä lainkaan. Huh ...

Jotenkin näytti kyllä tosi "arcademaiselta" noiden gameplay pätkien perusteella. Ei tullut mafia viboja.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Tiedä sitten yritettiinkö tuolla autojen räjähtelyllä matkia sen ajan elokuvia. Ja muutenkin sain 60-luvun viihteen viboja. Jotkuthan valitti, kuinka tunnelma Mafia II:ssa oli huono ensimmäiseen verrattuna, niin yrittää nyt kovemmin.

Aikaisemman Mafian ennakkotilasin aikoinaan, kun sain ensimmäisen Mafian mukana. Tällä kertaa pelattavuus vaikuttaa epäilyttävältä, että käyttäisin enemmän harkintaa. Toiveikas olen silti.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Mafiahan on ihan nykypäivänä voimissaan, niin miksi kaikkien Mafia-pelien pitäisi sijoittua 20-luvulle? Eihän 20-luvulla ollut edes nopeita autoja tai vähäpukeisia naisia :). 40-luku tähän väliin olisi ollut tietysti vielä mahtavampi. Suuret ase kaupat ja kaikki 2. maailmansodan tsydeemit, jos meinaavat näin lineaarisesti mennä sarjassa eteenpäin. Toivon että onnistuvat.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman
Lainaus käyttäjältä laurihon

40-luku tähän väliin olisi ollut tietysti vielä mahtavampi. Suuret ase kaupat ja kaikki 2. maailmansodan tsydeemit, jos meinaavat näin lineaarisesti mennä sarjassa eteenpäin.

Mafia II sijoittui 40- ja 50-luvulle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsellä ei ole missään vaiheessa ollut erityistä hypeä tätä pelisarjaa kohtaan vaikka toinen osa vallan mainio tekele olikin. Tämä tuleva osa kuitenkin näyttää sen verran hyvältä että eiköhän tuo jossain vaiheessa tule hankittua. Suojaräiskintään en ole kyllästynyt, toisin kuin ilmeisen moni muu, siitä kun jaksetaan aina valittaa.