Mafia III:n kotikulmat ja kovia kokenut päähenkilö videoesittelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

Mafia III:n kotikulmat ja kovia kokenut päähenkilö videoesittelyssä

12.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Mafia III:n kotikulmat ja kovia kokenut päähenkilö videoesittelyssä

Vastikään julkistetusta Mafia III:sta on saatu uutta videomateriaalia.

Tuoreissa pätkissä esittelyyn pääsevät pelin veteraanipäähenkilö Lincoln Clay sekä tämän kotikaupunki New Orleans. Hahmoesittelyvideo valottaa Lincolnin raastavaa taustatarinaa orpokodista sotatantereelle, ja summaa miehen matkan pelin antisankariksi.

Miljöövideolla estradi luovutetaan 60-luvun lopun New Orleansille itselleen. 2K Games on luonut kaupungista oman fiktionaalisen versionsa, joka ammentaa ajan hengestä pelin musiikkiraitoja myöten. Peli tulee teemoiltaan peilaamaan vuoden 1968 Yhdysvaltojen levottomuuksia.

Lyhyiden tietopläjäysten sekaan on eksynyt myös joitakin sekunteja ennennäkemätöntä pelikuvaa, jota voi ihailla alta. 

Mafia III julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle näillä näkymin ensi vuoden puolella.

Lähde: GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hyvä kun valitsivat New Orleansin. Mielenkiintoinen kaupunki ja näyttää gameplay-videoissa ja kuvissa tunnelmalliselta etenkin yöaikaan. Toivottavasti pelin ajotuntumaa ei ole menty arcadeistamaan vaan autojen pitää tuntua Mafia 2 tyyliin raskailta.

Käyttäjän DraveN kuva
DraveN

"autojen pitää tuntua Mafia 2 tyyliin raskailta" Jep niin se saisi olla mutta videolla näkyvä auto näyttää joltain "dodge charger" Mafia 2 kun sijoittuu 40-50 luvulle oli autotkin aivan eri luokkaa. 20 vuotta pelissä päästy eteenpäin varmasti tuntuu ja näkyy.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Kunhan ei mennä mihinkään Watch Dogs tyyliin jossa ajo oli niin arcadea. GTA IV sijoittui nykyaikaan ja siinä oli mukavasti painon tunnetta autoissa joten ei ajassa eteenpäin sijoittumisen pitäisi muutta asiaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jep, ajotuntuman pitää olla näissä tämän tyylin peleissä kunnossa, koska sitä tullaan paljon tekemään ja GTA V onkin ainut missä se on mielestäni ollut tarpeeksi hyvä. Monesti tullut todettua, että siinä on hauskempi ajaa, kun monessa varsinaisessa autopelissä. Watch Dogsin isoin ongelma oli nimenomaan ajaminen, että se oli karmeeta GTA V:n jälkeen. Sama Sleeping Dogs, karmein aspekti pelissä oli ajaminen ja sen surkea tuntuma. Sleeping Dogsin melee systeemin, kun saisi genren muihin peleihin. Paljon parempi, kun esim. Arkham-sarjan ylisimppeli yhden napin naputtelu.