Mafia III:n viimeinen laajennus saapuu loppukuusta – ensimakua tarjolla uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Mafia III:n viimeinen laajennus saapuu loppukuusta – ensimakua tarjolla uudella trailerilla

12.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

Hangar 13 on paljastanut julkaisupäivän Mafia III:n viimeiseksi jäävälle tarinalaajennukselle Sign of the Times, joka saapuu pelattavaksi jo parin viikon päästä.

Sign of the Timesissa Lincoln Clay astuu kasvotusten vaarallista ja huumeilla jäseniään kontrolloivaa Ensanglante-kulttia vastaan. Uutta uhkaa vastaan pelaajat saavatkin käyttöönsä uusia aseita ja taktiikoita, kuten mahdollisuuden hidastaa aikaa.

Tulevasta laajennuksesta julkaistiin samalla myös uusi traileri, joka esittelee hieman loppukuusta saapuvan paketin sisältöä.

Mafia III: Sign of the Times julkaistaan 25. heinäkuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko tämä peli nyt siis ihan susihuono vai uskaltaisiko tuon jopa ostaa?

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Ihan hyvin menee ainakin mulle tämä peli. Välillä vähän pitkästyttää mutta sitten taas jaksaa kiinnostaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

Onko tämä peli nyt siis ihan susihuono vai uskaltaisiko tuon jopa ostaa?

Riippuu mitä odottaa. Tarina on ok, ikävä kyllä sen näkeminen vaatii älyttömän paljon "busyworkin" tekemistä. En jaksanut loppuun asti.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Ei ole huono peli ollenkaan.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Kyseinen peli ei kyllä ollut/ole Mafia nimen arvoinen....

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä zappah

Onko tämä peli nyt siis ihan susihuono vai uskaltaisiko tuon jopa ostaa?

Kyllä peli ainakin allekirjoittaneen kokemuksen perusteella teknisesti toimii jo hyvin, mutta toki tuo toistava grindaaminen on edelleen sellainen suunnittelullinen ongelmakohta, johon ei ihan pienillä päivityksillä pureuduta.

Peli siis koostuu jaksoista, jotka noudattavat pitkälti samaa kaavaa, mutta itselleni pelin monipuolinen kartta ja kuitenkin kohtalaisesti rytmitetyt tarinaosuudet pitivät mielenkiinnon yllä. Grindauksen ohessa vain joku podcasti tai video pyörimään ja nauttimaan pelin yllättävän pätevästä peruspelattavuudesta, joka antaa aika hyvin vapautta valita lähestymistapansa.

Peli pitää siis ajatella osittain sellaisena aivot narikkaan -mättönä, joka palkitsee silloin tällöin erinomaisilla tarinapätkillä.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Tarina on hyvä,sopivina annoksina grindausosiot ei tunnu liian puuduttavilta..itse pelasin about max 2h pätkiä. Itseä ärsyttää kalliit dlc:t joita on tullut peliin...olenkin jättänyt ne ostamatta katsottuani muutaman arvostelun niistä,hinta/laatu suhde ei oikein kohtaa. Itse varmaan ostan kausipassin alennuksella viimeistään ens kesänä.