Magic: The Gathering kohtaa Diablon ilmaisessa Magic: Legendsissa – katso pelikuvatraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Magic: The Gathering kohtaa Diablon ilmaisessa Magic: Legendsissa – katso pelikuvatraileri

8.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Magic: The Gathering, Magic: Legends, Cryptic Studios, ARPG

Ensimmäinen satsi Magic: Legends -pelikuvaa on nyt ulkona. Lyhyellä animaatiotrailerilla aiemmin joulukuussa paljastettu peli on nähty kunnollisemmin toiminnassa Game Informer -lehden tuoreen juttusarjan myötä, minkä johdosta peli myös komistaa lehden tuoreinta numeroa.

Cryptic Studiosin projektia kuvailtiin ennalta Magic: The Gathering -universumiin pohjautuvaksi massiivimoninpelattavaksi toimintaroolipeliksi, mikä käytännössä näyttäisi tarkoittavan hyvin Diablo-henkistä moninpeliteosta. Omaa makua toimintaan tuodaan tietysti korttipakoilla, joiden rakentaminen koostaa yhteen hahmoilla käytössä olevaa vaihtelevaa kykyarsenaalia.

Ilmaispeliksi suunniteltu Magic: Legends on tulossa pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Sen kotisivuilla on parhaillaan mahdollista hakeutua avoimeen beta-testiin.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Kieltämättä aika karsean näköinen peli vielä tässä vaiheessa. Olen lukenut Magic-romaaneja viime aikoina, kun kerran korttipeli kiinnostaa. Jos tämän saisi mobiilille, olisin valmis lataamaan ja antamaan mahdollisuuden.