Magicka 2 ja Grim Fandangon uusioversio ovat PlayStation-pelejä / Uutiset / pelaaja.fi

Magicka 2 ja Grim Fandangon uusioversio ovat PlayStation-pelejä

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Tim Schaferin kiistaton klassikko Grim Fandango on palaamassa takaisin elävien kirjoihin. Yhteistyönä Sonyn, Disney ja Double Finen kanssa rakastettu seikkailupeli saa parhaillaan muotoa uusioversiona, joka on saapumassa sekä PlayStation 4:lle ja Vitalle.

Tieto klassikon paluusta tuli Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa, jossa PlayStationin kolmannen osapuolen suhteita hoitava Adam Boyes vietti pitkän tovin luettelemalla Sonyn uusia yhteistyöprojekteja. Näiden joukkoon lukeutuivat myös isot diilit sekä Paradox Interactiven että Devolver Digitalin kanssa.

Devolver-yhteistyön myötä useat julkaisijan pienet pc-pelit ovat tekemässä nyt tuloaan PlayStation 4:lle, Vitalle ja mahdollisesti molemmillekin. Näitä ovat muun muassa Titan Souls, Broforce ja Not a Hero. Vuorostaan Paradox Interactivella kaikki yhtiön studiot työstävät parhaillaan PlayStation 4:lle ainakin jotain peliä. Näistä ensimmäinen on pc:n eräälle hupaisalle ja kaaosmaiselle velhopelille jatkoa tarjoava Magicka 2.

Ja ei huolta, Magicka 2 tulee kyllä myös pc:llekin.

Muita Boyesin paljastamia yhteistyöprojekteja olivat muun muassa Suda51:n PS4-yksinoikeus Let it Die ja Qiant Squidin uutukaispeli Abzû. Myös Hello Gamesin No Man's Sky tekee konsolidebyyttinsä PlayStation 4:llä.

Ohesta pätkää kustakin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Ihan kiinnostavia pelejä. Harmi ettei tullut The Last Guardian.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Let it die ja no man's sky vaikuttaa kyl mielenkiintosilta.:) abzu kans mutta ku vihaan haita joten nope, nope, nope..

Nostoja