Magicka 2 sai julkaisupäivän – ja Game of Thrones -tunnarin murskaavan trailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Magicka 2 sai julkaisupäivän – ja Game of Thrones -tunnarin murskaavan trailerin

4.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Petollista yhteistyötä ja velhoilua yhdistelevän Magicka 2:n julkaisupäivä on selvillä. Pc-pelaajat voivat alkaa vedellä kaapuja ylleen toukokuun 26. päivä, kun taas Euroopassa PlayStation 4:llä taiat alkavat sinkoilla näillä näkymin päivää myöhemmin.

Julkaisupäivän on paljastanut uusi Magicka 2 -traileri, joka on jälleen varsin huomionarvoinen ilmestys. Siinä missä pelin aiemmat trailerit ovat tarjonneet jo esimerkiksi karaokeasessioita ja terapiahetkiä vampyyrin kanssa, ottaa uusin video Game of Thrones -tunnarin käsittelyynsä ja tuhoaa sen tyystin.

Ohessa ylimpänä sekä uusin traileri että sen jälkeen myös kaikki edelliset videot niiden ilmestysmisjärjestyksessä. Anteeksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Mukavaa ko pc -pelejä tippuu nykyään PS4:llekin. Itsellekin enemmän luettavaa näissä uutisissa. Vaihtelua siihen, kun ennen pc -käännökset tuli Pleikkarin sijasta ainoastaan XBoxille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jo näiden mahtavien trailereiden takia voisi ostaa tuon pelin :D Onneksi myös peli kiinnostaa, sillä näyttää vallan mukavalta coop-hommalta. Itse asiassa olin sekoittanut tämän Magicka: Wizard Warsiin, jota ilmeisesti voi pelata ilmaiseksi mutta jota en ole edes testannut kun se on pc:lle ja en jaksa vaivautua sen ääreen pelailemaan. Toisaalta myös aktiivisin peliseura on konsoleilla.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En voisi olla pelistä vähempää kiinnostunut, mutta trailerit olivat aivan huippuja! Ihmettelin vain sitä, miksi Vlad kuulostaa muppetilta...

Nostoja