Maineen ja mammonan keruu mullistuu ensi viikolla Rocket Leaguessa / Uutiset / pelaaja.fi

Maineen ja mammonan keruu mullistuu ensi viikolla Rocket Leaguessa

24.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Rocket Leagueen jo jonkin aikaa lupailtu uusi etenemisjärjestelmä on viitä vaille valmis julkaistavaksi. Psyonix on lyönyt lukkoon, että tasojen kerääminen ja varusteiden saaminen laitetaan pelissä uusiksi 29. elokuuta alkaen.

Muutoksen myötä pelaajatililleen voi ansaita jatkossa kokemusta vain nettipelejä pelaamalla. Samalla vanha levelin 75 tasokatto poistetaan ja tasojen keruusta tulee muutenkin tasaisempaa. Tasojen keruu on jatkossa suoraan kytköksissä myös pelissä olevien esineiden saantiin.

Samaan päivitykseen Psyonix ujuttaa lisäksi kokonaan uuden Clubs-ominaisuuden. Sillä peliin voi luoda oman joukkueensa aina sen värimaailmaa myöten ja koota siihen sitten osaksi muita pelaajia. Joukkueiden menestystä peli ei tosin seuraa ainakaan aluksi erikseen, vaan toistaiseksi kyseessä on enemmän uusi tyylikkäämpi keino pelata kavereiden kanssa.

Viikon verran päivityksen jälkeen Rocket League saa vielä oman Rocket Pass -järjestelmän, joka mukailee Fortnitesta tuttua Battle Pass -ideaa. Alustojen välinen party-tuki on sekin yhä kehittäjä Psyonixin suunnitelmissa syyskuuta varten.

Lähde: Rocket League

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.