Maineikas elokuvastudio tekee loikkauksen pelialalle / Uutiset / pelaaja.fi

Maineikas elokuvastudio tekee loikkauksen pelialalle

5.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Elokuvia Her, Dark Zero Thirty ja Sausage Party tuottanut Annapurna Pictures on laajentamassa toimintaansa pelialan puolelle. Uuden Annapurna Interactive osastonsa voimin sen on määrä tuoda maailmaan pelejä, joiden luvataan olevan sekä henkilökohtaisia että tunteikkaita kokemuksia, ja jotka samalla koettelevat interaktiivisen viihteen rajoja.

Ensimmäisenä julkaisulistallaan Annapurna Picturesilla on Jason Robertsin kehittämä pulmaseikkailu Gorogoa sekä alunperin Sonyn tukemana kehitteillä ollut Giant Sparrow -studion What Remains of Edith Finch. Peleistä molempia on kaavailtu pihalle ensi vuoden alussa. Niistä Gorogoa on matkalla pc:lle ja iOS-laitteille, kuntaas Edith Finchia ollaan tuomassa pc:lle ja PlayStation 4:lle.

Annapurnalla on lisäksi myös julkaisusopimus Monument Valley -suunnittelija Ken Wongin perustaman Mountains-studion sekä erikoislaatuista Wattam-peliä parhaillaan työstävän Funomenan kanssa. Itse Annapurna Interactiven työntekijöiden kerrotaan koostuvan esimerkiksi Journeyn, God of Warin, Mortal Kombatin, Everybody's Gone to the Rapturen ja Fat Princessin kaltaisten pelien parissa työskennelleistä henkilöistä.

Lähde: Annapurna Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja