Maistuisiko ilmainen kulttiklassikko? Nappaa Giants: Citizen Kabuto vielä kun ehdit! / Uutiset / pelaaja.fi

Maistuisiko ilmainen kulttiklassikko? Nappaa Giants: Citizen Kabuto vielä kun ehdit!

12.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Latauskauppa GOG.comin viime viikolla startannut joulualennuskampanja on lähestymässä päätöstään. Lopunaikojen kunniaksi GOG on käynnistänyt kampanjassaan nyt niin sanotun finaalivaiheen, jonka myötä latauskaupasta voi käydä nappaamassa itselleen ilmaisen kopion Giants: Citizen Kabutosta.

Alunperin vuonna 2000 julkaistun varsin kehutun toimintapelin lataaminen onnistuu surffaamalla selaimellaan GOG.comin etusivun alaosaan ja klikkaamalla sieltä löytyvää "Get for Free" -painiketta. Painike lisää pelin osaksi käyttäjän GOG-pelikirjastoa, eli toimenpide vaatii siis onnistuakseen GOG.com-tunnuksien omistamista.

Tarjous on päättymässä näillä näkymin sunnuntai-iltapäivänä Suomen aikaan yhdessä GOGin talvialennusten kanssa. Vitkastella ei siis välttämättä juuri kannata. GOG on tosin vihjaillut, ettei Giants: Citizen Kabuto olisi välttämättä vielä viimeinen ilmaispeli, jota se olisi jakamassa tämän vuoden aikana.

Lähde: GOG.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

heh on kyllä niin trollipeli

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Sen ajan grafiikkahuorauspeli. Pelinä tämä on kehno.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Just pelailin kesällä tätä ps2 versioo ja oli kyllä mainio peli. Yllätyin että tarina olikin komediaa ku luulin eka et joku vakava räiskintä.:)

Käyttäjän Fortzon kuva
Fortzon

Jos jotkut eivät tätä peliä tunne, tässä lyhykäinen video ns. Evolven esi-isästä: https://www.youtube.com/watch?v=HvxDF83apCQ

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kai sitä ilmainen täytyy kirjastoon ottaa lojumaan.

Nostoja