Maistuisiko vauhdikas areenatoiminta? Tältä näyttää verkkoräiskintä LawBreakers / Uutiset / pelaaja.fi

Maistuisiko vauhdikas areenatoiminta? Tältä näyttää verkkoräiskintä LawBreakers

28.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Keskiviikkona paljastettu areenaräiskintäpeli LawBreakers on saanut ensimmäisen virallisen pelikuvatrailerinsa. Uusi video esittelee pikaisesti niin neljää pelistä löytyvää hahmoluokkaa kuin myös sen erilaisia varusteita aina rakettirepuista tarttumaköysiin, joilla pelin toimintaan tuodaan mukavasti liikkuvuutta.

LawBreakersin takaa löytyy nuori yhdysvaltalainen pelistudio Boss Key Entertainment, jonka yksi perustajista on entinen Epic Games -suunnittelija Cliff Bleszinski. Mies tunnetaan nykyisin kenties parhaiten entisenä Gears of War -sarjan avainsuunnittelija, mutta kokemusta häneltä löytyy ennestään toki myös esimerkiksi Unreal Tournament -sarjasta, jonka henkeä LawBreakersistakin on hieman havaittavissa.

LawBreakers on tarkoitus julkaista pc:lle ensi vuonna. Peli on suunniteltu ilmaiseksi pelattavaksi kokemuksesi ja sen julkasijana toimiikin ilmaispeleihin erikoistunut Nexon America -pelitalo. Ensimmäisten testattavissa se on tällä viikolla Seattlessa järjestettävillä PAX Prime -messuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Cliff Bleszinski poraa kovaa kakkoseen. :D Hienoa toimintaa. Cliffyb on yksi pelialan ristiriitaisimmista persoonista. Mutta yleensä juuri tuollainen persoonallisuustyyppi muuttaa maailmaa.

Pirun hyvä tiimihän Boss Key:llä näyttäisi olevan kasassa, mutta Bleszinski sen rakensi.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

tänki pelin vaa pilaa jotku ällö nörtit jotka vetelee 25-0 ja joita ei saa millää tapettua tai sitte hakkerit :p