Maistuuko Metal Gear tai Metro-kyyti? Tässä elokuun Games with Gold -lahjapelit / Uutiset / pelaaja.fi

Maistuuko Metal Gear tai Metro-kyyti? Tässä elokuun Games with Gold -lahjapelit

28.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Elokuu tekee jo kovaa vauhtia tuloaan, mikä Xbox-pelaajille tarkoittaa tietenkin jälleen uuden Games with Gold -lahjapelikattauksen saapumista. Microsoft onkin nyt paljastanut, mitä pelejä Xbox Onelle ja Xbox 360:lle voikaan ensi kuussa ladata ilman lisäveloitusta, jos hallusta löytyy vain Xbox Liven kultajäsenyys.

Xbox Onen osalta pelattavaa saapuvat tällä kertaa tarjoamaan niin sekä Metal Gear Solid V: Ground Zeroes että myös How to Survive: Storm Warning Edition. Peleistä Metal Gear tulee olemaan ladattavissa koko elokuun ajan aina sen startista kuun loppuun, kun taas How to Survive on mahdollista napata aikaisintaan 16. elokuuta ja viimeistään 15. syyskuuta.

Xbox 360:llä tarjonta koostuu vuorostaan niin Metro 2033:sta kuin myös Metro: Last Lightista. Metro 2033 saadaan kaksikosta saataville ensiksi heti elokuun alkaessa ja se on mahdollista ladata aina kuun puoliväliin asti. 16. elokuuta onkin sitten Metro: Last Lightin vuoro, joka kestää aina kuun loppuun asti.

Vielä kirjoitushetkellä Games with Gold tarjoaa Xbox Liven kultajäsenille veloituksetta niin Assassin's Creed IV:ää, So Many Me'ta kuin myös Gears of War 3:a.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Tulihan se How to survive vihdoinkin sieltä. Tiesin ettei kannata sitä ostaa, vaan kiltisti odottaa "ilmaista" versiota.

Käyttäjän Core kuva
Core

Kivaa, MGSGZ

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Ground Zeroes lähtee lataukseen. Metrot löytyy jo hyllystä.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Tuli koettua tuo Ground Zeroes plussan kautta; ei ollenkaan huono lisä GwG-tarjontaan. GZ Oli kyllä huikeampi kuin muistin. "Muistin", koska viimeksi tuli pelattua MGS:ää MGS4:n julkaisun aikoihin ja Ground Zeroesista sai kyllä todellisia MG-viboja.

Näin ollen tuon maistaiskokemuksen jälkeen Phantom Pain menee ostoon. Ellei sitten venähdä hankinta niin pitkälle, että jostain "ilmaiseksi" tupsahtaa. Eihän sitä koskaan tiedä, mutta enpä eläisi toivossa. Tuuria on kyllä ollut.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha. Joskus jäi tuo 2033 kesken pc:llä. En muista syytä mutta se ainakin oli että pelaaminen ei tuntunut mukavalta ulkokentässä kun koko ajan sai olla naamaa pyyhkimässä. Ja taisi olla myös jotain muita, kiinnostavampia pelejä työn alla. Juonen takia tuon haluaisin kyllä pelata ja nyt kun jatko-osakin tulee niin voisin harkita josko nuo pelailisi jossain vaiheessa. Siksi pelkästään harkita kun noista olisi ne ehostetutkin versiot olemassa.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Tuli joulualesta ostettua how to survive. Cooppina yritetty pelata mutta aivan järkyttävää nykimistä netin yli. Molemmilla siis ihan decent netti ja muut pelit toimii hyvin.