Mako palaa Mass Effectiin, lue BioWaren paljastukset seuraavasta pelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Mako palaa Mass Effectiin, lue BioWaren paljastukset seuraavasta pelistä

28.07.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9
Mako palaa Mass Effectiin

Kehittäjä BioWare on paljastanut uusia yksityiskohtia tulevasta Mass Effect -pelistään San Diegossa viikonlopun aikana järjestetyssä Comic-Con -tapahtumassa.

BioWaren Edmontonin ja Montrealin studioilla kehitteillä olevan pelin painopisteen paljastettiin studion Mass Effect -paneelissa siirtyvän kohti tutkiskelua, mikä tarkoittaa myös ensimmäisessä Mass Effect -pelissä tavatun Mako-ajoneuvon paluuta. Tuottaja Mike Gamblen mukaan studio kiinnittää erityishuomiota ajoneuvon fysiikkamallinnukseen, joka oli varsin holtiton vielä vuoden 2007 Mass Effectissä.

-Olemme oppineet parikin asiaa vuosien varrella, Gamble totesi Makon paluusta

Gamble vihjasi pelaajien pääsevän myös muokkaamaan ajoneuvoaan mieleiseensä suuntaan. Gamblen mukaan Makon tulee olla pelaajien näköinen, koska ajoneuvossa vietetään paljon aikaa uudessa pelissä.

Muiden yksityiskohtien joukossa kehittäjät paljastivat mm. tulevan Mass Effectin päähahmon olevan ihmisrodun edustaja. Vaikka pelin tarkkaa sijoittumista Mass Effect -aikajanalle ei vielä vahvistettu, vihjattiin pelin mahdollisesti ajoittuvan osittain päällekkäin aikaisempien pelien kanssa, vaikka komentaja Shepardia pelissä ei tavatakaan.

BioWaren mukaan uusi Mass Effect on vielä vuosien päässä julkaisustaan, joten yksityiskohdat voivat muuttua merkittävästi kehitystyön varrella.

Lähde: Escapist

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Hienoa. Olikin ikävä Mako-ajelua.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Makoa ei ole ikävä, mutta uutta peliä totta mooses!

Käyttäjän Heroic Hare kuva
Heroic Hare

Aluksi kirpaisi kun puhelivat, että seuraava Mass Effect on vielä "vuosien päässä", mutta pienen harkinnan jälkeen lämpenin ajatukselle. Saavatpahan aikaa rakentaa kunnolla uutta osaa.

Hieman kummastuttaa, että Makon takaisin tuominen kesti näinkin kauan, kun se oli yksi Mass Effect 1:n kiitellyimpiä osuuksia. Joka tapauksessa loistavaa, että päättivät tuoda sen takaisin. Mitä noita twiitteja aiheen ympäriltä on tullu lueskeltua, niin ajankohta viittaisi osittain mahdollisesti uuden galaksin tutkimiseen. Tosin hra Gamble ei suostunut ComicConin paneelissa asiaa tarkemmin kommentoimaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olin kuullut Makosta paljon ikävää mutta kun pääsin pelin pariin itse vähän myöhemmin, niin ihmettelin haukkuja suuresti. Ei vehkeellä ajaminen ehkä parhainta ajelunautintoa tarjoillut mutta ei myöskään ollut mitään niin tuskaista mitä pelkäsin. Itse asiassa vehkeellä oli ihan hauska ajella ja ainoa harmittava tekijä oli tyhjähköt ympäristöt.

Innolla otan vastaan Makon myös jatkoon, erityisesti kun vielä säätävät vehkeen käyttäytymistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Parempi tulla sitten myös asianmukainen kurasimulaatio missä sitten mönkiä sillä vehkeellä. Kaipasin sitä jo ekassa osassa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

No eipä oo ainakaan kiire aloittaa kolmos-osaa, jota en oo vielä pelannu. Nautinto odottaa.

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush
Lainaus

Muiden yksityiskohtien joukossa kehittäjät paljastivat mm. tulevan Mass Effectin päähahmon olevan ihmisrodun edustaja.

Äh odotin mahdollisuutta valita rotu ja luokka erikseen. Kai se on tarinan kannalta pakkorako tehdä sitten näin. Toisaalta mikään ei ole varmaa, ennen kuin peli on julkaistu. Thumbs up.

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Itse toivon, että niillä tutkittavilla planeetoilla olisi enemmän elämää, eivätkä kaikki olisi Mass Effect 1:en tyylisiä kivikasoja. Uutiseen voisi lisätä, että Makon tykki on poistettu, eli ajoneuvo taisteluja ei pelissä (onneksi) tulla näkemään.

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

MAKO itsessään ei ollut hirveä vekotin, mutta ne kentät missä sillä ajettiin olivat täysin järjettömiä.