”Maksa mitä jaksat” -ajatusta kannattava Honey Rose saapui Steamiin

Uusi elämänhallintasimulaattori Honey Rose: Underdog Fighter Extraordinaire tarjoaa Steamissa mahdollisuuden maksaa siitä niin paljon kuin asiakkaasta tuntuu vain hyvältä.

2.10.2016 21:47

Steamin pelitarjontaan on ilmestynyt tuore peli, joka yrittää ujuttaa ”maksa mitä jaksat” -tyylistä liiketoimintamallia osaksi Valven suosittua kauppapaikkaa.

Kyseinen peli on elämänhallintasimulaattori Honey Rose: Underdog Fighter Extraordinaire, jonka kuka tahansa voi käydä laittamassa lataukseen ilmaiseksi. Ilmaislatauksella pelin saa pelattavakseen kaikessa kokonaisuudessaan, eikä sitä ole rajoitettu mitenkään mikromaksujen tai mainosten voimalla.

Rahaa kehittäjät toivovat tekevänsä Honey Rosella myymällä siihen porrastettain hinnoiteltuja ”lisäsisältöpaketteja”. Lisäsisältöpaketit eivät lisää peliin mitään uutta, vaan niiden yksinomainen tarkoitus on tarjota kuluttajalle vapaus tukea kehittäjiä juuri sellaisella rahasummalla, mikä tälle sattuu tuntumaan vain sopivalta. Halvin peliin myytävä paketti kustantaa 99 senttiä, kun taas kalleimmalle on kertynyt hintaa 22,99 euroa.

Mitä itse peliin tulee, on Honey Rose eräänlainen visuaalisten romaanien ja mätkintäpelien yhdistelmä. Ideana pelissä olisi auttaa koulussa heikosti menestyvää Redia nousemaan tämän fanittaman taisteluturnauksen mestariksi tasapainottelemalla tämän kouluelämän ja taisteluharjoitusten kanssa. Aikaa tähän kaikkeen saadaan kuusi kuukautta, eikä kumpaakaan osaa Redin elämästä ole sopivaa jättää hunningolle.

Lisää luettavaa